Recensies BNLA Architecten

Recensie BNLA architecten

Wouter en Sjoerd

Voor ons co-housing appartement in Groningen zochten we een samenwerking met BNLA. Ter kennismaking werkten we een middag samen op het bureau en dat was direct enorm inspirerend. Ondanks de geografische afstand voelde het als een persoonlijk en betrokken proces van hoge kwaliteit. Het resultaat is een prachtig en comfortabel huis op maat. Een expressie van wie we zijn en een genoegen om in te wonen.

De Perfecte Verbouwing

Kiki en Sjors

Wij waren meteen onder de indruk van het ontwerp dat BNLA voor ons maakte voor het televisieprogramma De Perfect Verbouwing. Al onze wensen zijn vertaald en de ruimtelijkheid, het lijnenspel, alle doorkijkjes en details zitten perfect in elkaar. We waren opzoek naar de WOW-factor en die hebben we zeker gekregen! Ons huis is ruim en luxe en ons kantoor dankzij een grote patio super licht én bijzonder.

Eva en Paul

Voor de verbouwing van ons nieuwe huis, een rijksmonument in Amsterdam-Zuid, waren wij op zoek naar een architect met verstand van zaken, een smaakvol portfolio en een goede klik. BNLA bleek aan al deze wensen te voldoen. Het ontwerp zat goed in elkaar en de samenwerking met de verschillende partijen verliep erg soepel. Na een grondige verbouwing wonen we nu in een prachtig en eigentijds monument.

Carolien Spoor

Na de succesvolle verbouwing van ons stads- appartement hebben we BNLA opnieuw gevraagd een ontwerp te maken. Ditmaal voor ons huis buiten de stad. Van tevoren hadden wij nooit gedacht dat dit huis zo mooi en ruim kon worden. We zijn ontzettend blij met de prachtige raampartijen met fijne doorkijkjes en lichtinval. We waren al verliefd op deze plek, maar dankzij BNLA is dit echt ons droomhuis geworden!

Michelle en Jochem

De samenwerking met BNLA was erg goed. Ze zijn zeer professioneel, zowel in de ontwerpfase als in het begeleiden van het project met de aannemer. BNLA kwam met mooie en creatieve ideeën, in de stijl die wij voor ogen hadden. Het team is erg goed met technische oplossingen en dat is van grote waarde in de samenwerking met de aannemer. We hadden niet gelukkiger kunnen zijn met het eindresultaat.

Steph van der Hooven

Aangezien het verbouwen van een monument in Amsterdam erg complex kan zijn, ben ik opzoek gegaan naar een specialist die mij gedurende het hele proces kon adviseren. BNLA bleek behalve een echte expert op het gebied van monumenten ook een hele fijne partij om mee samen te werken. BNLA vertaalde mijn wensen met een goede balans tussen oud en nieuw en realiseerde een prachtig huis aan het park.

Tessa en Caspar

Na een fijne eerdere samenwerking, heeft BNLA ons opnieuw begeleid bij de verbouwing van onze nieuwe woning. Het ontwerp overtrof onze verwachtingen en paste perfect bij onze wensen. Tijdens de bouw gaf het ons veel rust te weten dat BNLA het proces nauwlettend in de gaten hield. De planning was krap, maar mede dankzij BNLA zijn we geen dag uitgelopen. We genieten iedere dag van ons prachtige huis!

Ed Nijpels

Voor de restauratie van een rijksmonument heb je een architect met gevoel voor historie maar ook met praktisch inzicht nodig. En het liefst ook nog iemand die de opdrachtgever ‘ontzorgt’. Daar zorgen BNLA architecten op een voortreffelijke wijze voor. BNLA is buitengewoon betrokken en komt met prachtige en passende ontwerp- voorstellen.

Guido en Nathalie

Na een lange zoektocht kochten we een oud huis dat compleet verbouwd moest worden. Dat gaf ons de mogelijkheid om het helemaal opnieuw in te delen zoals wij dat wilden. BNLA heeft ons daar uitstekend bij geholpen. Ze luisterden goed naar onze wensen en voegden zelfs vernieuwende aspecten toe die wij zelf nooit hadden kunnen bedenken. De samenwerking is heel goed verlopen en ons huis is een droomhuis geworden!

Jiska en Willem

Op aanraden van anderen hebben wij BNLA gevraagd een ontwerp te maken voor ons huis in Amsterdam. We wilden iets anders dan anders, veel licht, verbinding met het bestaande huis maar wel moderner. En dat is precies wat BNLA gecreëerd heeft met een heel bijzonder en creatief ontwerp! Daarnaast heeft BNLA de verbouwing op zeer professionele wijze begeleid. Wij genieten iedere dag van ons heerlijke huis!

Govert en Agaath

Voor we in gesprek gingen met bnla, hadden we al veel ideeën. Toch leek het ons goed om ook een professional te laten meedenken. De ontwerpfase die volgde was een geweldige ervaring! Met aandacht voor onze levensstijl, smaak en karakters, ontwikkelde bnla een verrassend ontwerp, perfect passend bij ons!

Hester en Martijn

De designs van BNLA die wij op internet tegen kwamen spraken ons zeer aan. Na een persoonlijke ontmoeting was er direct een klik en hebben we hen het ontwerp van ons droomhuis gegund. Het was erg fijn om een verlengstuk van onze persoonlijke smaak zo met een kritische blik in actie te zien. De vele ramen en de hoge plafonds zorgen voor ruimtelijkheid en geven het huis een blijvend vrij vakantiegevoel.

Jan en Daisy

BNLA heeft ons geweldig geholpen met het ontwerp voor de afbouw van ons casco-appartement. Er werd veel tijd besteed aan onze wensen en dat zie je terug in het resultaat. Het voorstel paste perfect bij ons! De betrokkenheid en begeleiding vanuit BNLA tijdens de bouw was erg fijn. Ze voelen goed aan wanneer ze in moeten springen of een stapje terug kunnen zetten. Het voelde allemaal heel vanzelfsprekend.

Ritsaart

Samen met BNLA hebben we een heerlijke plek op Vlieland kunnen maken. De opdracht was om voor het duinhuisje zoveel mogelijk verbinding tussen binnen en buiten te maken. Met wegklapbare glazen puien en een slimme indeling is dat heel mooi gelukt. In alle jaargetijden een heerlijke plek om te zijn. De samenwerking met het team van BNLA was leuk en inspirerend!

Paul en Lisette

We zijn ontzettend blij met ons nieuwe huis op IJburg! Als we ooit het hele proces opnieuw zouden moeten of willen doen, zouden we hetzelfde huis bouwen en samenwerken met dezelfde partijen, inclusief BNLA architecten. Eén van onze nieuwe buren zei zelfs, nadat zijn eigen huis was opgeleverd, dat hij graag ons huis had willen hebben. Een groot compliment! Ook voor BNLA architecten.

Wouter en Roald

BNLA heeft onze dijkwoning ontworpen in Amsterdam-Noord en onze ervaring met hen is zeer positief. BNLA stelde onze wensen altijd centraal en wist ze te vertalen naar een prachtig ontwerp waarbij we zowel op de mogelijkheden als de onmogelijkheden werd gewezen. Over het eindresultaat zijn we ontzettend tevreden. Dat is een verdienste van BNLA.

Robin en Haske

De samenwerking begon met een leuke ontwerpfase waarin BNLA verschillende mooie voorstellen maakte met mogelijkheden die we zelf nooit hadden bedacht. Nu hebben we de grote eetkamer die we wilden, de open keuken en een extra badkamer. We zijn erg tevreden over het resultaat en de samenwerking. Ons huis is mooier geworden dan we hadden durven hopen.

Janet en Maurice

De beleving van de hoeveelheid licht en ruimte in onze verbouwde huis is fantastisch! De samenwerking met de architecten is prettig geweest. Zij hebben onze wensen goed vorm gegeven. We kunnen nu nog meer genieten van het huis waar we al woonden en de verbinding met de tuin is geweldig!

Alexander en Margreet

We hebben gekozen voor BNLA omdat we hun ontwerpen erg mooi vonden en vertrouwen hadden in het team. Het klikte goed. We zijn erg tevreden hoe BNLA binnen ons programma van eisen een mooi en leefbaar ontwerp heeft neergezet voor ons gezin met drie opgroeiende jongens (en hond).

Anna-Christina en Marc

BNLA maakte het ontwerp voor ons huis waarbij o.a. van onze garage een fantastische woonkeuken werd gemaakt. De manier waarop BNLA in licht en ruimte denkt heeft precies gebracht wat we hoopten. We zijn zelf creatieven maar dit hadden we niet kunnen bedenken. Over het resultaat zijn we zeer tevreden.

Marieke en Jonathan

BNLA  is ten allen tijde bereid je met raad en daad terzijde te staan. Ze adviseerde ons inzake de renovatie en aanbouw van een oude villa in de duinstreek en wist prachtig oud met nieuw te combineren. BNLA doet datgene wat je idealiter van een architect verwacht: een ontwerp maken dat je meteen erg mooi vindt! Daarnaast coördineert en ontzorgt BNLA en is het erg prettig werken met het team.

Niels en Laurien

Voor onze nieuwbouwwoning waren we op zoek naar een architect die ons kon adviseren tijdens het logge tekenproces met de projectaannemer. BNLA heeft ons in korte tijd heel goed geholpen met frisse en innovatieve ideeën waar we zelf nooit op waren gekomen. Hierdoor werd het huis nog lichter, opener en vooral ook meer van onszelf. We genieten erg van het resultaat.

Elise en Floris

Wij kochten een oud huis uit 1925 in Den Haag, dat van top tot teen aangepast moest worden met een betere indeling en een prachtige aanbouw. Tijdens de  gesprekken met BNLA was goed te merken dat ze enorm goed luisterden naar onze wensen en ideeën. Het is een prachtig design geworden met verrassende elementen. Ook zijn we zeer blij met de externe partijen waarmee BNLA ons in contact heeft gebracht.

Caspar en Tessa

We wilden zoveel mogelijk licht in onze nieuwe woning en de woonkamer moest centraal komen te staan. Scandinavisch design en industriële accenten. BNLA begreep meteen wat we wilden. BNLA heeft ons uitstekend geadviseerd en tot aan de oplevering begeleid in het bouwproces. Als schakel tussen ons en de aannemer heeft BNLA ons veel tijd en kosten bespaard. We zijn heel blij met het resultaat!

John en Carolien

Wij wonen met veel plezier in de woning die BNLA architecten voor ons ontworpen heeft! Op LINDA-TV is hier een leuke 9-delige reportage van uitgezonden. Onze tip: maak bij een grote verbouwing gebruik van een goede architect als BNLA! Zij kunnen je goed adviseren over wat wel en vooral wat niet mogelijk is in een woning.

Theo en Elise

We hadden een echte uitdaging: van twee huizen één maken. Zowel aan de invulling van onze wensen als aan de bouwbegeleiding heeft BNLA architecten perfect voldaan. BNLA was in staat zicht te verplaatsen in onze persoonlijke wensen en hield daarbij ook de praktische bruikbaarheid van onze nieuwe woning goed in de gaten.

Angelique Laros

Een goede bestaande werkrelatie met BNLA architecten uit Amsterdam leidde opnieuw tot een goede samenwerking bij de totstandkoming van ons eigen droomhuis in Griekenland! Het huis is licht, modern, warm, verrassend én voorzien van een echte infinity pool. We genieten nog elke keer intens van dit bijzonder fijne vakantiehuis. Bedankt BNLA!