Particulier
Business

Marieke en Jonathan

2020 september

BNLA  is ten allen tijde bereid je met raad en daad terzijde te staan. Ze adviseerde ons inzake de renovatie en aanbouw van een oude villa in de duinstreek en wist prachtig oud met nieuw te combineren. BNLA doet datgene wat je idealiter van een architect verwacht: een ontwerp maken dat je meteen erg mooi vindt! Daarnaast coördineert en ontzorgt BNLA en is het erg prettig werken met het team.

Jan en Daisy

2020 augustus

BNLA heeft ons geweldig geholpen met het ontwerp voor de afbouw van ons casco-appartement. Er werd veel tijd besteed aan onze wensen en dat zie je terug in het resultaat. Het voorstel paste perfect bij ons! De betrokkenheid en begeleiding vanuit BNLA tijdens de bouw was erg fijn. Ze voelen goed aan wanneer ze in moeten springen of een stapje terug kunnen zetten. Het voelde allemaal heel vanzelfsprekend.

Niels en Laurien

2020 juni

Voor onze nieuwbouwwoning waren we op zoek naar een architect die ons kon adviseren tijdens het logge tekenproces met de projectaannemer. BNLA heeft ons in korte tijd heel goed geholpen met frisse en innovatieve ideeën waar we zelf nooit op waren gekomen. Hierdoor werd het huis nog lichter, opener en vooral ook meer van onszelf. We genieten erg van het resultaat.

Guido en Nathalie

2020 juli

Na een lange zoektocht kochten we een oud huis dat compleet verbouwd moest worden. Dat gaf ons de mogelijkheid om het helemaal opnieuw in te delen zoals wij dat wilden. BNLA heeft ons daar uitstekend bij geholpen. Ze luisterden goed naar onze wensen en voegden zelfs vernieuwende aspecten toe die wij zelf nooit hadden kunnen bedenken. De samenwerking is heel goed verlopen en ons huis is een droomhuis geworden!

Elise en Floris

2020 juni

Wij kochten een oud huis uit 1925 in Den Haag, dat van top tot teen aangepast moest worden met een betere indeling en een prachtige aanbouw. Tijdens de  gesprekken met BNLA was goed te merken dat ze enorm goed luisterden naar onze wensen en ideeën. Het is een prachtig design geworden met verrassende elementen. Ook zijn we zeer blij met de externe partijen waarmee BNLA ons in contact heeft gebracht.

Ritsaart

2019 maart

Samen met BNLA hebben we een heerlijke plek op Vlieland kunnen maken. De opdracht was om voor het duinhuisje zoveel mogelijk verbinding tussen binnen en buiten te maken. Met wegklapbare glazen puien en een slimme indeling is dat heel mooi gelukt. In alle jaargetijden een heerlijke plek om te zijn. De samenwerking met het team van BNLA was leuk en inspirerend!

Thomas en Susanne

2019 februari

Bij de eerste ontmoeting merkten we al dat BNLA met verfrissende ideeën kwam, die goed aansloten op onze wensen maar we zelf niet zo snel zouden verzinnen. BNLA heeft op basis van onze keuzes in de ontwerpfase een stijlvol en heerlijk leefbaar huis ontworpen. Ook tijdens de bouw was de kennis en ervaring van BNLA een enorme meerwaarde tijdens hick-ups in het werk. We wonen met veel plezier in ons nieuwe huis!

recensie BNLA architecten Amsterdam

Simon

2020 januari

Al in 2009 lieten we een ontwerp maken door BNLA architecten voor de verbouwing van ons huis in Amsterdam. Het betrof een complete verbouwing én een heel nieuw souterrain onder het bestaande pand. Door de tussenkomst van de crisis is de uitwerking van het project in 2018 en de uitvoering in 2019 gedaan. We zijn erg blij met het resultaat dat in samenwerking met BNLA en hun bouwpartners tot stand is gekomen.

Hester en Martijn

2018 juli

De designs van BNLA die wij op internet tegen kwamen spraken ons zeer aan. Na een persoonlijke ontmoeting was er direct een klik en hebben we hen het ontwerp van ons droomhuis gegund. Het was erg fijn om een verlengstuk van onze persoonlijke smaak zo met een kritische blik in actie te zien. De vele ramen en de hoge plafonds zorgen voor ruimtelijkheid en geven het huis een blijvend vrij vakantiegevoel.

Paul en Lisette

2018 juni

We zijn ontzettend blij met ons nieuwe huis op IJburg! Als we ooit het hele proces opnieuw zouden moeten of willen doen, zouden we hetzelfde huis bouwen en samenwerken met dezelfde partijen, inclusief BNLA architecten. Eén van onze nieuwe buren zei zelfs, nadat zijn eigen huis was opgeleverd, dat hij graag ons huis had willen hebben. Een groot compliment! Ook voor BNLA architecten.

Caspar en Tessa

2018 januari

We wilden zoveel mogelijk licht in onze nieuwe woning en de woonkamer moest centraal komen te staan. Scandinavisch design en industriële accenten. BNLA begreep meteen wat we wilden. BNLA heeft ons uitstekend geadviseerd en tot aan de oplevering begeleid in het bouwproces. Als schakel tussen ons en de aannemer heeft BNLA ons veel tijd en kosten bespaard. We zijn heel blij met het resultaat!

Robin en Haske

2017 maart

De samenwerking begon met een leuke ontwerpfase waarin BNLA verschillende mooie voorstellen maakte met mogelijkheden die we zelf nooit hadden bedacht. Nu hebben we de grote eetkamer die we wilden, de open keuken en een extra badkamer. We zijn erg tevreden over het resultaat en de samenwerking. Ons huis is mooier geworden dan we hadden durven hopen.

Anna-Christina en Marc

2017 januari

BNLA maakte het ontwerp voor ons huis waarbij o.a. van onze garage een fantastische woonkeuken werd gemaakt. De manier waarop BNLA in licht en ruimte denkt heeft precies gebracht wat we hoopten. We zijn zelf creatieven maar dit hadden we niet kunnen bedenken. Over het resultaat zijn we zeer tevreden.

Wouter en Roald

2016 december

BNLA heeft onze dijkwoning ontworpen in Amsterdam-Noord en onze ervaring met hen is zeer positief. BNLA stelde onze wensen altijd centraal en wist ze te vertalen naar een prachtig ontwerp waarbij we zowel op de mogelijkheden als de onmogelijkheden werd gewezen. Over het eindresultaat zijn we ontzettend tevreden. Dat is een verdienste van BNLA.

Govert en Agaath

2016 mei

Voor we in gesprek gingen met bnla, hadden we al veel ideeën. Toch leek het ons goed om ook een professional te laten meedenken. De ontwerpfase die volgde was een geweldige ervaring! Met aandacht voor onze levensstijl, smaak en karakters, ontwikkelde bnla een verrassend ontwerp, perfect passend bij ons!

Rob en Erica

2017 april

Een huis bouwen in Nederland terwijl je zelf in Zwitserland woont is een uitdaging. Wij zijn daarom opzoek gegaan naar een partner die ons droomhuis kon ontwerpen, op afstand kon communiceren en de bouwbegeleiding op zich kon nemen. Het ontwerp was direct een schot in de roos, de samenwerking was erg prettig en het proces volledig onder controle.

 

Alexander en Margreet

2016 september

We hebben gekozen voor BNLA omdat we hun ontwerpen erg mooi vonden en vertrouwen hadden in het team. Het klikte goed. We zijn erg tevreden hoe BNLA binnen ons programma van eisen een mooi en leefbaar ontwerp heeft neergezet voor ons gezin met drie opgroeiende jongens (en hond).

Floor en Jasper

2017 februari

We zijn super blij met het eindresultaat en de fijne samenwerking met BNLA. Onze wensen, het budget, de mogelijkheden van het pand: BNLA heeft dit weten te vertalen in een fantastisch ontwerp met inventieve oplossingen en een uitstraling die goed bij ons en de ruimte past. Bedankt BNLA voor alle goede ideeën, adviezen, flexibiliteit en enthousiasme!

John en Carolien

2015 februari

Wij wonen met veel plezier in de woning die BNLA architecten voor ons ontworpen heeft! Op LINDA-TV is hier een leuke 9-delige reportage van uitgezonden. Onze tip: maak bij een grote verbouwing gebruik van een goede architect als BNLA! Zij kunnen je goed adviseren over wat wel en vooral wat niet mogelijk is in een woning.

Angelique Laros

2015 maart

Een goede bestaande werkrelatie met BNLA architecten uit Amsterdam leidde opnieuw tot een goede samenwerking bij de totstandkoming van ons eigen droomhuis in Griekenland! Het huis is licht, modern, warm, verrassend én voorzien van een echte infinity pool. We genieten nog elke keer intens van dit bijzonder fijne vakantiehuis. Bedankt BNLA!

Ed Nijpels

2015 april

Voor de restauratie van een rijksmonument heb je een architect met gevoel voor historie maar ook met praktisch inzicht nodig. En het liefst ook nog iemand die de opdrachtgever ‘ontzorgt’. Daar zorgen BNLA architecten op een voortreffelijke wijze voor.

Theo en Elise

2014 maart

We hadden een echte uitdaging: van twee huizen één maken. Zowel aan de invulling van onze wensen als aan de bouwbegeleiding heeft BNLA architecten perfect voldaan. BNLA was in staat zicht te verplaatsen in onze persoonlijke wensen en hield daarbij ook de praktische bruikbaarheid van onze nieuwe woning goed in de gaten.

Albert Korper

2013 juni

Gedurende een jaar hebben wij, in zeer prettige samenwerking met het team van BNLA architecten, toegewerkt naar een bijzonder eindresultaat: een eyecatcher op het strand van Zandvoort. BNLA realiseerde een doordacht ontwerp dat voldeed aan al onze wensen en wist dit aan te vullen met een aantal zeer verrassende ideeën.

 

Janet en Maurice

2012 december

De beleving van de hoeveelheid licht en ruimte in onze verbouwde huis is fantastisch! De samenwerking met de architecten is prettig geweest. Zij hebben onze wensen goed vorm gegeven. We kunnen nu nog meer genieten van het huis waar we al woonden en de verbinding met de tuin is geweldig!