Caspar en Tessa

We wilden zoveel mogelijk licht in onze nieuwe woning en de woonkamer moest centraal komen te staan. Scandinavisch design en industriële accenten. BNLA begreep meteen wat we wilden. BNLA heeft ons uitstekend geadviseerd en tot aan de oplevering begeleid in het bouwproces. Als schakel tussen ons en de aannemer heeft BNLA ons veel tijd en kosten bespaard. We zijn heel blij met het resultaat!

31 Jan 2018

Robin en Haske

De samenwerking begon met een leuke ontwerpfase waarin BNLA verschillende mooie voorstellen maakte met mogelijkheden die we zelf nooit hadden bedacht. Nu hebben we de grote eetkamer die we wilden, de open keuken en een extra badkamer. We zijn erg tevreden over het resultaat en de samenwerking. Ons huis is mooier geworden dan we hadden durven hopen.

30 Mar 2017

Wouter en Roald

BNLA heeft onze dijkwoning ontworpen in Amsterdam-Noord. De samenwerking was erg prettig. BNLA stelde onze wensen altijd centraal en wist ze te vertalen naar een prachtig ontwerp waarbij zowel op de mogelijkheden als de onmogelijkheden werd gewezen. Over het eindresultaat zijn we ontzettend tevreden. Dat is een verdienste van BNLA.

19 Dec 2016

Anna-Christina en Marc

BNLA maakte het ontwerp voor ons huis waarbij o.a. van onze garage een fantastische woonkeuken werd gemaakt. De manier waarop BNLA in licht en ruimte denkt heeft precies gebracht wat we hoopten. We zijn zelf creatieven maar dit hadden we niet kunnen bedenken. Over het resultaat zijn we zeer tevreden.

19 Jan 2017

Govert en Agaath

Voor we in gesprek gingen met bnla, hadden we al veel ideeën. Toch leek het ons goed om ook een professional te laten meedenken. De ontwerpfase die volgde was een geweldige ervaring! Met aandacht voor onze levensstijl, smaak en karakters, ontwikkelde bnla een verrassend ontwerp, perfect passend bij ons!

09 May 2016

Floor en Jasper

We zijn super blij met het eindresultaat en de fijne samenwerking met BNLA. Onze wensen, het budget, de mogelijkheden van het pand: BNLA heeft dit weten te vertalen in een fantastisch ontwerp met inventieve oplossingen en een uitstraling die goed bij ons en de ruimte past. Bedankt BNLA voor alle goede ideeën, adviezen, flexibiliteit en enthousiasme!

24 Feb 2017

Rob en Erica

Een huis bouwen in Nederland terwijl je zelf in Zwitserland woont is een uitdaging. Wij zijn daarom opzoek gegaan naar een partner die ons droomhuis kon ontwerpen, op afstand kon communiceren en de bouwbegeleiding op zich kon nemen. Het ontwerp was direct een schot in de roos, de samenwerking was erg prettig en het proces volledig onder controle.

 

26 Apr 2017

Alexander en Margreet

We hebben gekozen voor BNLA omdat we hun ontwerpen erg mooi vonden en vertrouwen hadden in het team. Het klikte goed. We zijn erg tevreden hoe BNLA binnen ons programma van eisen een mooi en leefbaar ontwerp heeft neergezet voor ons gezin met drie opgroeiende jongens (en hond).

28 Sep 2016

Jacques en Mariëtta

Wij zijn heel blij met de manier waarop BNLA ons appartement heeft omgetoverd tot één licht woonhuis. Met aparte vondsten en veel praktische ideeën hebben ze een mooi en comfortabel gezinshuis gecreëerd. De bouwbegeleiding werd zeer serieus genomen en was zeker kostenbesparend door de professionele aanpak van BNLA.

17 Oct 2016

John en Carolien

Wij wonen met veel plezier in de woning die BNLA architecten voor ons ontworpen heeft! Op LINDA-TV is hier een leuke 9-delige reportage van uitgezonden. Onze tip: maak bij een grote verbouwing gebruik van een goede architect als BNLA! Zij kunnen je goed adviseren over wat wel en vooral wat niet mogelijk is in een woning.

02 Feb 2015

Angelique Laros

Een goede bestaande werkrelatie met BNLA architecten uit Amsterdam leidde opnieuw tot een goede samenwerking bij de totstandkoming van ons eigen droomhuis in Griekenland! Het huis is licht, modern, warm, verrassend én voorzien van een echte infinity pool. We genieten nog elke keer intens van dit bijzonder fijne vakantiehuis. Bedankt BNLA!

31 Mar 2015

Ed Nijpels

Voor de restauratie van een rijksmonument heb je een architect met gevoel voor historie maar ook met praktisch inzicht nodig. En het liefst ook nog iemand die de opdrachtgever ‘ontzorgt’. Daar zorgen BNLA architecten op een voortreffelijke wijze voor.

02 Apr 2015

Theo en Elise

We hadden een echte uitdaging: van twee huizen één maken. Zowel aan de invulling van onze wensen als aan de bouwbegeleiding heeft BNLA architecten perfect voldaan. BNLA was in staat zicht te verplaatsen in onze persoonlijke wensen en hield daarbij ook de praktische bruikbaarheid van onze nieuwe woning goed in de gaten.

15 Mar 2014

Albert Korper

Gedurende een jaar hebben wij, in zeer prettige samenwerking met het team van BNLA architecten, toegewerkt naar een bijzonder eindresultaat: een eyecatcher op het strand van Zandvoort. BNLA realiseerde een doordacht ontwerp dat voldeed aan al onze wensen en wist dit aan te vullen met een aantal zeer verrassende ideeën.

 

12 Jun 2013

Janet en Maurice

De beleving van de hoeveelheid licht en ruimte in onze verbouwde huis is fantastisch! De samenwerking met de architecten is prettig geweest. Zij hebben onze wensen goed vorm gegeven. We kunnen nu nog meer genieten van het huis waar we al woonden en de verbinding met de tuin is geweldig!

03 Dec 2012