De Perfecte Verbouwing op RTL4

Architect Laurien bij De Perfecte Verbouwing seizoen 2023

In het nieuwe seizoen van De Perfecte Verbouwing worden woonhuizen verbouwd waarbij twee architecten, waaronder Laurien, het tegen elkaar opnemen en elk een ontwerp maken. Virtual Reality techniek neemt de bewoners mee door de verschillende ontwerpen en geeft hen een realistisch beeld van de mogelijkheden en het eindresultaat. Op basis van deze VR tour kiezen de deelnemers hun favoriete ontwerp en winnende architect. De verbouwing wordt gestart en gevolgd, waarna het eindresultaat wordt onthuld. Presentatrice Nicolette Kluijver presenteert het programma.

BNLA-architecten-Laurien-De-Perfecte-Verbouwing
Perfecte Verbouwing in Venray

Luxe en licht wonen en werken

In aflevering 4 van De Perfecte Verbouwing realiseerde Laurien het ontwerp voor Sjors en Kiki. Hun woonhuis moest 'perfect' verbouwd worden en de loods getransformeerd tot professioneel kantoor.

Lees meer
BNLA-architecten-de-perfecte-verbouwing-laurien-vide-woonkeuken
Perfecte Verbouwing in Delfgauw

Een ontwerp op maat

In de 5e aflevering van De Perfecte Verbouwing maakt Laurien een bijzonder en persoonlijk ontwerp. Het gezin is opzoek naar een toekomstbestendig ontwerp én complete metamorfose van hun huis.

Lees meer

Ook interesse in een Perfecte Verbouwing?

Neem contact op en laat je informeren over de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee over hoe we voor jouw huis de Perfecte verbouwing kunnen vormgeven.