Particulier
Business

Architect voor zelfbouwkavels aan de Ringdijk 40 te Amsterdam?

Zelfbouwkavels Ringdijk 40

De gemeente Amsterdam geeft 6 november 2017 particuliere zelfbouwkavels vrij aan de Ringdijk 44, blok 1 en 3. De Ringdijk is een unieke plek in het stadsdeel Watergraafsmeer vlak bij het Park Frankendael. Het Amstelstation ligt op slechts vijf minuten fietsafstand en via o.a. de Wibautstraat bent u binnen enkele minuten op de ringweg A-10. Vanaf uw toekomstige woning heeft u schitterend uitzicht over de ringdijk. De brede stoep nodigt uit om er ’s avonds gezellig met de buurt een drankje te drinken en te genieten van de gemoedelijke stedelijke atmosfeer. Tegelijk biedt een zonovergoten tuin een goede plek om je te onttrekken aan de stad.

Passie voor daglicht

BNLA architecten heeft de afgelopen jaren diverse ontwerpen gemaakt voor woonhuizen op vergelijkbare zelfbouwkavels in en rondom Amsterdam. De droomhuizen variëren van een vrijstaande woonvilla op Rieteiland Oost tot luxe tussenwoningen op IJburg en in de binnenstad. Ook voor deze nieuwe zelfbouwkavels langs de Ringdijk hebben wij creatieve en praktische ontwerpideeën. Wij ontwerpen vanuit onze passie voor daglicht, bijzondere zichtlijnen, oog voor design en weloverwogen relaties tussen binnen en buiten. Door onze passie te combineren met uw lifestyle, ontstaan er heldere ontwerpen met een eigen karakter. Daarnaast vormt duurzaamheid, vanuit een vanzelfsprekendheid, een belangrijke factor binnen het ontwerp.
Vanaf het ontwerp tot de oplevering dragen wij zorg dat het proces goed verloopt en het eindresultaat aan het hoge niveau voldoet waar wij voor staan. Hierdoor wordt het realiseren van een droomhuis niet alleen een spannend maar ook een plezierig proces.

Bent u op zoek naar een architect voor een zelfbouwkavel en benieuwd naar onze ontwerpideeën voor de kavels op Ringdijk 40, blok 1 en 3? Neem dan contact op met BNLA architecten voor een vrijblijvende afspraak!

Meer informatie over de kavels kunt u terug vinden op de website van de gemeente amsterdam:
overzicht zelfbouwkavels amsterdam
zelfbouwkavels ringdijk 40

Bewaren

Share