Zelfbouwkavel in Amsterdam?

Wij ontwerpt jouw droomhuis!

02 november 2017

De gemeente Amsterdam geeft regelmatig nieuwe kavels vrij voor individuele zelfbouw, samen in het klein en CPO. De manier om je droomhuis te realiseren in de bruizende stad Amsterdam!

Passie voor daglicht

BNLA architecten heeft de afgelopen jaren diverse ontwerpen gemaakt voor woonhuizen op vergelijkbare zelfbouwkavels in en rondom Amsterdam. De droomhuizen variëren van een vrijstaande woonvilla op Rieteiland Oost tot luxe tussenwoningen op IJburg en in de binnenstad. Wij ontwerpen vanuit onze passie voor daglicht, bijzondere zichtlijnen, oog voor design en weloverwogen relaties tussen binnen en buiten. Door onze passie te combineren met uw lifestyle, ontstaan er heldere ontwerpen met een eigen karakter. Daarnaast vormt duurzaamheid, vanuit een vanzelfsprekendheid, een belangrijke factor binnen het ontwerp.
Vanaf het ontwerp tot de oplevering dragen wij zorg dat het proces goed verloopt en het eindresultaat aan het hoge niveau voldoet waar wij voor staan. Hierdoor wordt het realiseren van een droomhuis niet alleen een spannend maar ook een plezierig proces.

Bent u op zoek naar een architect voor een individuele zelfbouw, samen in het klein of CPO en benieuwd naar onze ontwerpideeën?
Neem dan contact op met BNLA architecten voor een vrijblijvende afspraak!

Meer informatie over de kavels kunt u terug vinden op de website van de gemeente amsterdam:
overzicht zelfbouwkavels amsterdam

Bewaren