Oplevering dijkwoning een feit

Interieur en exterieur zijn zichtbaar

04 augustus 2022

Hoogwaardige nieuwbouw woning

Na een periode van hard werken, is de oplevering van de dijkwoning aan de Hollandsche IJssel eindelijk een feit. Het harde werken is niet voor niets geweest. Het exterieur heeft zijn strakke karakter verkregen en het interieur straalt de luxe en hoogwaardigheid uit zoals die bedacht en bedoeld was.

Warm modern

De gevels van de woning zijn opgetrokken uit strakke lichtgrijze gevelstenen. De combinatie met de rieten kap en verticale houten ribben zorgen voor een warme uitstraling, de antracieten kozijnen voor een modern contrast.

Luxe en verrassend

De badkamers zijn betegeld met porceleinen tegels met een natuurstenen uitstraling. De enorme hoogte van de schuine kap geven de slaapvertrekken en badkamers een luxe uitstraling. De kinderkamers zijn verrijkt met hoogslapers op een entresol. Op deze manier levert de extra hoogte behalve extra ruimte ook een verrassende beleving van de ruimte.

Nadat de bewoners hun intrek hebben genomen en de woning compleet is ingericht, is het tijd om deze nieuwe dijkvilla vast te leggen met professionele foto’s. To be continued!