Lyceum

exclusieve lofts op een top locatie

30 januari 2018

Op een van de mooiste plekken in het centrum van Amsterdam, nabij de Amstel, zullen tien exclusieve stads lofts verrijzen met een woonoppervlak variërend van 138 tot 412 m2. Het voormalige Joods Lyceum, dat tot voorkort nog dienst deed als school, zal binnenkort haar deuren openen voor een aantal gelukkige nieuwe bewoners. Het ruim 3500 m2 meter tellende monumentale schoolgebouw zal getransformeerd worden naar riante woningen. BNLA architecten realiseerde het ontwerp van de lofts en verzorgde de omgevingsvergunningen voor de transformatie van het gemeentelijke monument naar een luxe appartementencomplex.

In samenwerking met interieurarchitect Prast & Hooft ontwierp BNLA tien totaal verschillende appartementstypes. Zo werden er woningen aangeboden in de thema’s Japans Modern, Bohemian en Contemporary Classic. De diversiteit van de ontwerpen biedt de koper de mogelijkheid een indeling en interieur te kiezen die precies bij hen past.

Het appartementencomplex biedt alles wat er tegenwoordig van luxe lofts in een historisch gebouw wordt verwacht: mooie materialen, plafonds tot wel vijf meter hoog, grote raampartijen, een imposant trappenhuis en zeer lichte en ruimtelijke appartementen alle voorzien zijnvan tuinen, terrassen of balkons op het Zuiden.

Meer loft voorbeelden vind je hier.

Fotografie: Heule Makelaars

3d visulalisatie: CiiiD

www.lyceum.nl

www.heulemakelaars.nl