De slaapkamer als hotelsuite

BNLA architecten ontwerpt jouw droomhuis

27 november 2017

Hotelsuite in eigen huis

Er gaat niets boven een goede nachtrust. En wat is er heerlijker dan een overnachting in een fijn en luxe hotel? Juist ja! Je eigen bed! En dan het liefst voorzien van zoveel luxe als in een echt designhotel: krakende lakens, sfeervolle verlichting en het liefst een riante badkamer ensuite.

BNLA architecten

BNLA architecten heeft de afgelopen jaren diverse slaapkamers ontworpen die zo door kunnen als hotelkamers van een vijf sterren hotel. Architectuur in combinatie met design meubels maken de slaapkamers tot een waar toevluchtsoord voor een ontspannen moment en goede nachtrust.

Klassieke hotelsuite

Wat dacht je van klassieke hotelsuite voorzien van een vrijstaand design bad met een moderne kroonluchter erboven? Aansluitend, en afsluitbaar middels hoge eikenhouten deuren, een luxe badkamer voorzien van marmeren wanden en gigantische spiegel. In het verlengde van de slaap- en badkamer is een luxe hotelsuite ontworpen compleet met houthaard, werkplek en geïntegreerd televisiemeubel. Klassiek en modern zorgen hier samen voor een sfeervol geheel, voorzien van alle luxe.

Scandinavische hotelkamer

Ook de Scandinavische woontrend is een goed vertrekpunt voor een sfeervolle slaapkamer. Lichte kleurtinten gecombineerd met houtaccenten zorgen voor een rustgevende uitstraling. Wat dacht je van een strakke gietvloer of een sfeervolle een visgraatvloer? Eikenhouten kastfronten of houten balken in het zicht zijn perfecte sfeermakers in de slaapkamer. Zwarte kozijnen zorgen juist weer voor een spannend contrast is een lichte ruimte. Strakke inbouwspots of sfeervolle wandlampen geven de slaapkamers dat extra stukje comfort die je vaak ook ziet bij een echte hotelsuite. Ook een luxe lichte badkamer past perfect bij deze Scandinavische ‘hotelkamers’. Een ruimte inloopdouche voorzien van eikenhouten nissen en een maatwerk wastafelmeubel zorgen voor een luxueuze  uitstraling. Zachte handdoeken over een moderne warme handdoekradiator zorgen voor een extra stukje comfort.

Chique slaapkamer

Tot slot vormen warme natuurlijke tinten met frisse witte accenten ook een perfecte basis voor een chique slaapkamer. Dit kleurenpalet vol contrasten zorgt voor een spannend maar rustgevend geheel; een voorbeeld is cementgebonden gietvloer in combinatie met donkere houten wandbekleding en bedlinnen in aardse tinten. In de badkamer ensuite is door de toepassing donker bruine wandtegels en donkere accessoires het thema doorgezet. Dit zorgt voor eenheid en een rijke uitstraling.

Kortom, welke sfeer of uitstraling je ook aanspreekt, het luxe gevoel van een smaakvolle hotelsuite haal je, samen met BNLA architecten, met gemak in huis!