Team

Eric Lemstra, architect, partner

Als supervisor van de sectie ‘nieuwbouw’ heeft Eric de creatieve leiding bij de totstandkoming van luxe villa’s, grootschalige woongebouwen en omvangrijke transformaties. Eric is binnen BNLA de aanjager van SBI development, waarbinnen hij complexe ontwikkelopgaven op diverse schaalniveaus behandelt.

Arjen Bloem, architect, partner

Arjen is een perfectionist pur sang en heeft oog voor detail. Deze kwaliteiten zijn onmisbaar binnen zijn rol als supervisor van de luxe verbouwingen binnen BNLA architecten. Zijn brede technische kennis maakt hem behalve een goede ontwerper een zeer kundig en toegewijde bouwbegeleider.

Laurien Keller, architect, partner

Laurien is gespecialiseerd in hoogwaardige verbouwprojecten en weet met een scherp oog woonwensen naar unieke ontwerpen te vertalen. Laurien is bevlogen en sociaal gedreven en geeft op uiteenlopende vlakken leiding aan het team. Haar visie op architectuur en wonen behandelt zij op regelmatige basis in haar gevatte columns.

Menno Heck, projectarchitect

Na 8 jaar bij PPHP werkervaring te hebben opgedaan in woningbouwprojecten op diverse schaalniveaus, werkt Menno sinds 2017 bij BNLA aan luxe nieuwbouwvilla’s en grootschalige woongebouwen. Zijn kritische houding zorgt ervoor dat de essentie van het ontwerp ook tijdens de uitvoering gewaarborgd blijft.

Robert Smit, projectarchitect

Sinds zijn komst bij BNLA architecten in 2014, heeft Robert zich ontwikkeld tot een veelzijdige en toegewijde projectarchitect. Robert is een meester in vormgeven en gaat tot het uiterste om zo tot de mooiste resultaten te komen; van een eerste ontwerpschets tot aan het laatste opleverpunt tijdens de uitvoering.

Michiel Markus, projectarchitect

Michiel is een creatieve ontwerper die architectuur en bouwtechniek in de juiste dosis weet te combineren. Zijn passie voor architectuur lijkt in zijn genen te zitten. Michiel komt tot uiteenlopende voorstellen en vindingrijke ontwerpoplossingen en weet dit te vertalen tot de meest prachtige architectuur.

Ot Ben Yahia, projectleider

Met zijn uitgebreide technische kennis en gedegen onderzoekskills is Ot een echt multitalent binnen BNLA. Ot is verantwoordelijk voor de technische uitwerking van ontwerpen en dankzij zijn jarenlange ervaring en zijn kritische houding een uitstekende projectleider.

Isabella Månsson, ontwerper

Na het afronden van haar studie bouwkunde aan de Hogeschool van Amsterdam en Polen, én een stage in Zweden, had Isabella nóg een missie: architect worden. Tijdens haar studie aan de TU Delft kroop de liefde voor ‘wonen’ in haar bloed en dat bracht haar uiteindelijk bij BNLA.

Anne Luijt, ontwerper

Als interior junkies echt bestaan, dan is Anne er één van. Naast dat Anne een veelzijdige ontwerper is binnen alle fases van een opgave, is zij verantwoordelijk voor de materialisatie en verlichting binnen projecten en houdt ze interieurtrends nauwlettend in de gaten.

Tino van Velzen, technisch ontwerper

Na zijn MBO studie Bouwkunde vervolgde Tino zijn weg aan de HvA in de richting architectuur. Na het behalen van zijn diploma startte Tino in 2022 als technisch ontwerper bij BNLA. Dankzij zijn bouwkundig inzicht, perfectionisme, technische kennis en werkervaring, is Tino een waardevolle aanwinst binnen BNLA.

Remi Blom

Remi Blom, technisch ontwerper

Na een succesvolle stageperiode bij BNLA, rondde Remi zijn studie Bouwkunde af, waarbij de focus lag op het verbouwen en verduurzamen van monumenten. Na het behalen van zijn diploma sloot hij opnieuw aan bij BNLA. Remi is een veelzijdige en harde werker en weet complexe vraagstukken tot in detail op te lossen.

 

 

Tess van Alkemade, stagiaire

Tess studeert aan de HvA in de richting architectuur en volgt ter aanvulling op haar opleiding Built Environment een werkstage. Haar interesse in ‘high end wonen’ bracht haar bij BNLA architecten. Tess stort zich vol overgave op iedere opdracht, waarbij zij de wensen van een opdrachtgever optimaal verwerkt in een ontwerp.