Particulier
Business

Team

Eric Lemstra, architect, partner

Eric Lemstra studeerde in 2004 met een eervolle vermelding af aan de TU Delft in de richting Architectuur. Datzelfde jaar startte hij BNLA architecten samen met Arjen Bloem. Binnen BNLA heeft Eric een sturende rol en treedt op als interne supervisor over alle projecten in ontwerp- en vergunningsfase.

Arjen Bloem, architect, partner

Arjen Bloem studeerde in 2004 af aan de TU Delft in de richting Architectuur. In 2004 startte hij met Eric Lemstra BNLA architecten. Arjen is een perfectionist en heeft oog voor detail. Deze kwaliteiten zijn onmisbaar binnen zijn rol als supervisor in de ontwerp- en uitwerkingsfase.

Laurien Keller, architect, partner

Laurien Keller studeerde in 2009 met een eervolle vermelding af aan de TU Delft in de richting Architectuur. Laurien werkt sinds 2010 bij BNLA en heeft zich in 2019 als partner aangesloten. Behalve interesse in architectuur heeft zij een grote voorliefde voor interieur, design en verlichting.

Menno Heck, projectarchitect

Menno Heck studeerde in 2008 cum laude af aan de TU Delft Menno werkte daarna 8 jaar voor PPHP en deed veel ervaring op in woningbouw- projecten op diverse schaalniveaus. Sinds 2017 werkt hij bij BNLA. Zijn kritische houding zorgt ervoor dat de essentie van het ontwerp tijdens de uitvoering gewaarborgd blijft.

Robert Smit, projectarchitect

Robert Smit studeerde in 2014 af aan de TU Delft, richting Architectuur. Met een technische achtergrond van de MTS en HTS specialiseerde hij zich op de universiteit in woningbouw en ging vervolgens in 2014 bij BNLA aan de slag. Naast zijn passie voor architectuur richt Robert zich op het ontwerpen van meubels.

Michiel Markus, projectarchitect

Michiel Markus is een creatieve ontwerper die architectuur en bouwtechniek in de juiste dosis weet te combineren. Na het doorlopen van de MTS en HTS, studeerde hij in 2012 af aan de TU Delft, richting Architectuur. Sindsdien heeft hij zich ontwikkeld tot projectarchitect, gespe- cialiseerd in wonen.

Ot Ben Yahia, projectleider

Ot Ben Yahia studeerde in 2014 af aan de HTS van Amsterdam in de richting Bouwtechniek. Aansluitend startte hij zijn bouwkundige carrière bij BNLA. Ot is verantwoordelijk voor de technische uitwerking van ontwerpen en richt zich binnen het bureau op duurzame ontwikkelingen.

Anne Luijt, technisch ontwerper

Anne Luijt is in 2018 afgestudeerd in de studie Bouwkunde op de Hogeschool van Amsterdam. Na een succesvolle stageperiode bij BNLA in 2016, werkt Anne sinds 2018 als technisch ontwerper bij het kantoor en is zij verantwoordelijk voor diverse bouwkundige- en ontwerpwerkzaamheden.

Luna Abbring , bouwkundig medewerker

Luna Abbring studeert aan de Hogeschool van Amsterdam (HvA) en is momenteel bezig met haar werkstage bij BNLA architecten. Binnen de afstudeerrichting Architectonische techniek focust zij zich op duurzame en creatieve oplossingen op detailniveau.

Ryan Kenter, bouwkundig medewerker

Ryan Kenter studeert aan de Hogeschool in Holland en vervult zijn werkstage bij BNLA. Tijdens zijn 1e stage, bij een aannemer, raakte Ryan geïnteresseerd in de technische uitwerkingen van projecten. Bij BNLA zal hij zich o.a. richten op de uitwerking van bouwkundige details.