Team

Eric Lemstra, architect, partner

Als supervisor van de sectie ‘nieuwbouw’ heeft Eric de creatieve leiding bij de totstandkoming van luxe villa’s, grootschalige woongebouwen en omvangrijke transformaties. Eric is binnen BNLA de aanjager van SBI development, waarbinnen hij complexe ontwikkelopgaven op diverse schaalniveaus behandelt.

Arjen Bloem, architect, partner

Arjen is een perfectionist pur sang en heeft oog voor detail. Deze kwaliteiten zijn onmisbaar binnen zijn rol als supervisor van de luxe verbouwingen binnen BNLA architecten. Zijn brede technische kennis maakt hem behalve een goede ontwerper een zeer kundig en toegewijde bouwbegeleider.

Laurien Keller, architect, partner

Laurien is gespecialiseerd in high-end verbouwprojecten en weet met een scherp oog woonwensen naar unieke ontwerpen te vertalen. Laurien is creatief, bevlogen en sociaal gedreven. In het tv-programma De Perfecte Verbouwing van RTL4, weet Laurien keer op keer te verrassen met een treffend ontwerp.

Menno Heck, projectarchitect

Na 8 jaar bij PPHP werkervaring te hebben opgedaan in woningbouwprojecten op diverse schaalniveaus, werkt Menno sinds 2017 bij BNLA aan luxe nieuwbouwvilla’s en grootschalige woongebouwen. Zijn kritische houding zorgt ervoor dat de essentie van het ontwerp ook tijdens de uitvoering gewaarborgd blijft.

Robert Smit, projectarchitect

Sinds zijn komst bij BNLA architecten in 2014, heeft Robert zich ontwikkeld tot een veelzijdige en toegewijde projectarchitect. Robert is een meester in vormgeven en gaat tot het uiterste om zo tot de mooiste resultaten te komen; van een eerste ontwerpschets tot aan het laatste opleverpunt tijdens de uitvoering.

Michiel Markus, projectarchitect

Michiel is een creatieve ontwerper die architectuur en bouwtechniek in de juiste dosis weet te combineren. Zijn passie voor architectuur lijkt in zijn genen te zitten. Michiel komt tot uiteenlopende voorstellen en vindingrijke ontwerpoplossingen en weet dit te vertalen tot de meest prachtige architectuur.

Ot Ben Yahia, projectleider

Met zijn uitgebreide technische kennis en gedegen onderzoekskills is Ot een echt multitalent binnen BNLA. Ot is verantwoordelijk voor de technische uitwerking van ontwerpen en dankzij zijn jarenlange ervaring en zijn kritische houding een uitstekende projectleider.

Isabella-Mansson

Isabella Månsson, ontwerper

Na het afronden van haar studie bouwkunde aan de Hogeschool van Amsterdam en Polen, én een stage in Zweden, had Isabella nóg een missie: architect worden. Tijdens haar studie aan de TU Delft kroop de liefde voor ‘wonen’ in haar bloed en dat bracht haar uiteindelijk bij BNLA.

Anne Luijt, ontwerper

Als interior junkies echt bestaan, dan is Anne er één van. Naast dat Anne een veelzijdige ontwerper is binnen alle fases van een opgave, is zij verantwoordelijk voor de materialisatie en verlichting binnen projecten en houdt ze interieurtrends nauwlettend in de gaten.

Dirk-Janus

Dirk Janus, ontwerper

Dankzij zijn achtergrond aan de Technische Universiteit in Delft, heeft Dirk naast architectuurkennis ook een stevige technische basis ontwikkeld. Zijn voorliefde voor renovatie, villa’s en woningbouw brachten hem in 2024 bij BNLA. Dirk stort zich als ontwerper op het ontwikkelen van nieuwe woonvormen.

Tino van Velzen, technisch ontwerper

Na zijn MBO studie Bouwkunde vervolgde Tino zijn weg aan de HvA in de richting architectuur. Na het behalen van zijn diploma startte Tino in 2022 als technisch ontwerper bij BNLA. Dankzij zijn bouwkundig inzicht, perfectionisme, technische kennis en werkervaring, is Tino een waardevolle aanwinst binnen BNLA.

Remi Blom

Remi Blom, technisch ontwerper

Na een succesvolle stageperiode bij BNLA, rondde Remi zijn studie Bouwkunde af, waarbij de focus lag op het verbouwen en verduurzamen van monumenten. Na het behalen van zijn diploma sloot hij opnieuw aan bij BNLA. Remi is een veelzijdige en harde werker en weet complexe vraagstukken tot in detail op te lossen.

 

 

Tess van Alkemade, bouwkundig medewerker

Tess zit in de laatste fase van haar opleiding Built Environment aan de HvA en rondde begin 2024 haar werkstage bij BNLA architecten af. Deze succesvolle stageperiode beviel zo goed dat Tess besloot naast haar studie bij BNLA te blijven werken om zo het bureau op bouwkundig vlak te kunnen blijven ondersteunen.

 

 

 

Jerf de Vries, stagiair

Jerf studeert Bouwkunde aan de Hogeschool Inholland in Haarlem en heeft een grote passie voor monumenten. Als onderdeel van zijn opleiding loopt hij stage bij BNLA architecten, waar hij zijn kennis over monumenten en hoogwaardige woningen verder kan ontwikkelen.