Het team van BNLA architecten

BNLA architecten bestaat uit een kleinschalig, sterk en gevarieerd ontwerpteam. Iedere ontwerper beschikt over specifieke kwaliteiten waardoor een plan altijd scherp en doordacht wordt uitgevoerd. BNLA probeert binnen ieder ontwerpproces de meerduidige rol van architect optimaal te vervullen. Het bureau besteedt gedurende het gehele ontwerpproces veel aandacht aan haar klanten en kenmerkt zich door haar adviserende en integere houding.

Benieuwd naar het team van BNLA architecten? Klik hier!

U zoekt een architectenbureau?

Wij begrijpen dat het lastig is om een architect te zoeken, vinden en vergelijken. Daarom vertellen we graag wat meer over de manier waarop we werken.

Visie

Exclusief wonen, inclusief karakter

Sinds de oprichting in 2004 is BNLA uitgegroeid tot een ervaren, deskundig en creatief architectenbureau. Architectuur en wonen vormen het zwaartepunt binnen het scala van gerealiseerde projecten en zijn onlosmakelijk verbonden met het succes en de groei van het bureau. BNLA staat voor wonen. BNLA staat voor schoonheid en persoonlijkheid. Deze ingrediënten, gecombineerd met luxe materialen en royale gebaren, maken de ontwerpen van BNLA architecten keer op keer uniek en exclusief.

Exclusiviteit is volgens BNLA architecten niet genoeg. Zelfs in exclusiviteit schuilt een gevaar te vervallen in seriematigheid en voor de hand liggende keuzes. Aangezien het fundament van een goed ontworpen woning in de levensstijl van haar bewoners ligt, richt BNLA zich vooral op de opdrachtgever en is er per definitie het persoonlijke ontwerp geboren. Door vervolgens ontwerpkeuzes te introduceren die uniek, eigen en – naar wens – gedurfd zijn ontstaat karakter. Geen seriematigheid maar een passend exclusief ontwerp voorzien van een dosis eigenheid en versmolten met het herkenbare handschrift van BNLA architecten.

Persoonlijkheid, passie en perfectie

Het vertrekpunt voor een goed ontwerp is in de eerste plaats de context. Deze wordt enerzijds bepaald door de persoonlijke wensen van de eindgebruiker, anderzijds door externe factoren vanuit de omgeving. BNLA hanteert deze context als uitgewezen basis van waaruit met creativiteit en bevlogenheid een uniek ontwerp tot stand kan komen.

BNLA ontwerp vanuit een passie voor (dag)licht, bijzondere zichtlijnen en de toepassing van moderne en natuurlijke materialen. Een combinatie van wit stucwerk, houten accenten, natuursteen en stalen kozijnen geven de ontwerpen van BNLA architecten een strak, warm en eigen karakter, zonder in een eindeloze herhaling te vervallen.

Het team van architecten ontwerpt met bijzondere aandacht voor harmonieuze verhoudingen en weloverwogen relaties tussen binnen en buiten. Hierdoor ontstaan ontwerpen die helder zijn en logisch voelen. Achter deze ogenschijnlijke eenvoud schuilt echter een intensief ontwerpproces. Het is immers een grote uitdaging tot de kern van een ontwerp te komen. Dankzij deze hang naar perfectie ontstaan er heldere concepten en weloverwogen keuzes die houvast bieden gedurende het gehele ontwerpproces.

Geïntereseerd in het werk van BNLA architecten?

Kijk dan bij projecten! Wilt u geheel vrijblijvend, kennismaken en bespreken wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Werkwijze

De ontwerpers van BNLA streven naar perfectie en zoeken graag de grenzen op, om zo tot vernieuwende en aantrekkelijke architectuur te komen. Desalniettemin is het vertrekpunt van ieder ontwerp de passie en plicht om de persoonlijke wensen en eisen van de opdrachtgever te vervullen. Door middel van een open dialoog worden deze, soms uiteenlopende, ambities van opdrachtgever en architect bijeengebracht. Het bureau levert kwaliteit doordat het in staat is doelgerichte en praktische oplossingen te combineren met unieke ontwerpen die inspelen op persoonlijke wensen.

BNLA architecten vermijdt vooringenomen standpunten en maakt gebruikmakend van diverse ontwerpvarianten, waardevolle mogelijkheden inzichtelijk. Door uiteenlopende concepten te visualiseren kunnen weloverwogen beslissingen worden gemaakt. Deze adviserende en inspirerende rol schept inzicht op het gebied van ruimtelijke inpassing, materialisatie en financiën.

Daarnaast typeert BNLA zich door een transparante, kundige en persoonlijke houding en probeert door middel van een zorgvuldige en snelle werkwijze haar opdrachtgevers te enthousiasmeren. Dankzij jarenlange ervaring is BNLA architecten een gedegen en betrouwbare partij. Het bureau beheerst alle facetten van het ontwerpproces; van ontwerp tot realisatie.

Het bureau richt zicht op duurzaam bouwen door het toepassen van moderne energiezuinige oplossingen en door het gebruik van materialen met een lange levensduur. Duurzaamheid vormt, vanuit een vanzelfsprekendheid, een belangrijke factor binnen de ontwerp- en bedrijfsfilosofie.