Architect op de Waddeneilanden

Samen met BNLA een (vakantie)huis op de Waddeneilanden ontwerpen?

Wie droomt er niet van een buitenhuis op één van de Waddeneilanden? BNLA is dé architect om je te helpen om deze dromen waar te maken. Het team van architecten heeft diverse ontwerpen gerealiseerd voor nieuwbouw en verbouwingen op o.a. Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog, variërend van een luxe buitenverblijf tot een tiny house en charmant strandhuis in de duinen.

Ontwerp vakantiewoning annex buitenhuis Ameland door BNLA Architecten
Vakantiehuis in de natuur

Vakantiehuis Ameland

Dit compleet nieuwe buitenhuis op Ameland is op een natuurlijke manier in het landschap ingepast en biedt alle comfort voor een ontspannen vakantie midden in de natuur.

Lees meer
Ontwerp tiny house annex vakantiebungalow in de duinen door BNLA Architecten
Vakantiehuis in de duinen

Tiny house Vlieland

In het duinlandschap van Vlieland ligt dit unieke vakantiehuisje. Voor een maximale beleving van de omgeving kunnen de glazen puien volledig geopend worden. Interieur en exterieur versmelten.

Lees meer
Ontwerp eilanderwoning annex vakantiehuis in Schiermonnikoog door BNLA Architecten
Moderne dorpswoning

Eilanderwoning Schiermonnikoog

Dankzij de verwijzing naar de historische architectuur van het eiland, sluit het ontwerp van deze nieuwe 'eilanderwoning' prachtig aan op het pittoreske dorp van Schiermonnikoog en haar omgeving.

Lees meer

Op zoek naar een architect voor een droomhuis op de Waddeneilanden?

BNLA architecten heeft diverse ontwerpen op de Waddeneilanden gerealiseerd. Dankzij deze (ver)bouwprocessen is het bureau uitgebreid op de hoogte van de mogelijkheden op de eilandeneén van de beste bouwmethodes voor het bouwen in een guur zeeklimaat. De prachtige omgeving, zowel middenin de natuur of binnen een de historische context van een beschermd dorpsgezicht, vormen veelal de basis van de ontwerpen. De context vormt samen met de unieke woonwensen van de toekomstige bewoners en de gemeentelijke kaders, de basis voor de ontwerpen van het droomhuis. Dankzij de kennis en ervaring is BNLA architecten dé ontwerpspecialist op de Waddeneiland.

Bekijk ook het overzicht van luxe verbouwingen in andere plaatsen of de diverse villa ontwerpen waaraan BNLA heeft gewerkt

Meer weten over één van onze projecten?

Meer weten over één van onze projecten? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer. Natuurlijk bespreken we ook graag uw wensen voor een verbouw- of nieuwbouwproject.