Sfeervolle design villa's door BNLA architecten

Samen met BNLA architecten een luxe villa ontwerpen?

Wakker worden in je eigen droomvilla met prachtig uitzicht op de omgeving, het zonlicht in de keuken, die knusse zithoek bij de haard? Eindelijk dat luxe ligbad aan de tuin of die buitenkeuken waar je altijd naar verlangde? BNLA heeft al vele dromen waar mogen maken. BNLA vertaalt de woonwensen van de bewoners naar een high-end design en houdt daarbij natuurlijk rekening met de unieke eigenschappen van de omgeving.

Luxe villa aan zee door BNLA architecten, gespecialiseerd in villa ontwerpen.
Ontwerp duinvilla ‘V’

Villa aan zee

In deze high-end villa komen luxe, comfort en een prachtig locatie met een fenomenaal uitzicht op alle vlakken samen. Het ontwerp is volledig afgestemd op de wensen van de bewoners.

Lees meer
Architect villa Bergen aan Zee
Ontwerp Villa Bergen aan Zee

Villa in de duinen

Deze riante duinvilla kenmerkt zich door luxe en het prachtige uitzicht. Dankzij het witte stucwerk, de grote terrassen en het natuursteen ademt het de sfeer van een vakantievilla aan de Côte d’Azur of op Ibiza.

Lees meer
Design woning in de historische binnenstad door BNLA architecten
Duurzame stadsvilla

Stadsvilla

In een rustig deel van de Amsterdamse grachtengordel is deze duurzame stadsvilla gerealiseerd. Het exclusieve woonhuis kenmerkt zich door de ruimtelijke opzet en slim gebruik van splitlevels.

Lees meer
BNLA architecten architect rietgedekte villa Heemstede
Ontwerp villa Heemstede

Rietgedekte villa

Dit ruime droomhuis is een cross-over van een klassieke rietgedekte villa en een moderne bungalow. Het huis is van alle luxe voorzien en heeft ook een duurzaam karakter dankzij diverse energiezuinige maatregelen.

Lees meer
BNLA architecten ontwerp luxe bungalow
Ontwerp bungalow

Villa aan het water

Dit royale droomhuis, gelegen aan het water en grenzend aan het bos bevindt zich op steenworp afstand van Amsterdam. Alle binnenruimtes van deze bungalow lopen subtiel in elkaar over.

Lees meer
Ontwerp villa met moderne rieten kap doorBNLA architecten
Ontwerp moderne woning Zeeland

Villa in het bos

Deze villa bevindt zich in een bosrijk duingebied. De combinatie van wit stucwerk en grijs natuursteen, antracieten kozijnen en het rieten dak zorgt voor een moderne uitstraling met een klassieke touch.

Lees meer
Ontwerp moderne villa Gooi-en Vechtstreek door BNLA Architecten
Nieuwbouw Villa Gooi & Vechtstreek

Villa in het groen

Grenzend aan de Vecht en aan eindeloze weilanden, was de oriëntatie van dit droomhuis een interessante ontwerpuitdaging. Dankzij grote glaspartijen wordt vanuit de villa de omgeving optimaal beleefd.

Lees meer
Moderne villa in Alkmaar. Ontwerp door BNLA architecten.
Ontwerp Villa Alkmaar

Moderne villa

Deze high-end villa in een villawijk in Alkmaar wordt voorzien van gym, thuisbioscoop, luxe buitenkeuken en jacuzzi. Met een oppervlakte van 400m2 wordt dit een riant huis dat eveneens enorm energiezuinig is.

Lees meer

BNLA architecten: villa experts

Het ontwerp en de bouw van een eigen (nieuwbouw) villa is een enerverend en intensief proces. BNLA vertaalt  persoonlijke woonwensen naar een praktisch en mooi geheel. Daarnaast moet er rekening gehouden worden met geldende regels en bouwvoorschriften. De samenwerking met een ervaren architect is een vereiste om tot een mooi en passend geheel te komen en om een gestroomlijnd bouwproces te doorlopen. BNLA architecten is een échte expert als het gaat om het ontwerpen, vormgeven, uitwerken en het begeleiden van de bouw van een luxe villa. BNLA neemt eventuele zorgen uit handen waardoor het realiseren van een droomvilla zowel spannend als plezierig wordt. Nog meer voorbeelden bekijken? Dat kan op onze projecten pagina.

Meer weten over één van onze projecten?

Meer weten over één van onze projecten? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer. Natuurlijk bespreken we ook graag uw wensen voor een verbouw- of nieuwbouwproject.