BNLA architecten ontwerp duurzaam woongebouw
BNLA architecten ontwerp woongebouw
BNLA architecten ontwerp betaalbare appartementen
BNLA architecten INSYNC living
BNLA architecten co-living ontwerp
BNLA architecten tender
BNLA architecten tender amsterdam
BNLA architecten woongebouw

Insync Living

Een nieuwe & duurzame woonbeleving

BNLA architecten ontwerpt en ontwikkelt in samenwerking met INSYNC living & Steengoed Vastgoed een compleet nieuwe woonbeleving. Het co-living concept biedt antwoord op de groeiende vraag naar inspirerende en kleinschalige woningen in de stad. INSYNC beperkt zich niet tot het verhuren van een ruimte, maar geeft ook toegang tot een community, shared spaces en services.

Uniek woonconcept

‘Het ontwikkelen van toekomstbestendige gebouwen waar de behoeften van de gebruikers centraal staan’. Dat is de missie van INSYNC living. Met een conceptuele benadering worden woonomgevingen ontworpen waar mensen elkaar ontmoeten, van elkaar leren en samen in beweging zijn. Voor elk uniek project wordt een uniek concept met een samenhangend thema ontwikkeld, passend bij de doelgroep en de directe omgeving.

Ontwikkeling

Om van deze missie werkelijkheid te kunnen maken is SBI Development ontstaan. Binnen deze samenwerking tussen BNLA architecten, projectontwikkelaar Steengoed en coliving beheerder INSYNC worden woon- en werkconcepten toegepast op geschikte kavels in de Randstad. Daarbij is BNLA verantwoordelijk voor de totstandkoming van de ontwerpen voor woongebouwen op diverse schaalniveaus.

Schaalniveaus

De basis voor een succesvolle toepassing van de INSYNC gedachte ligt bij een uitgebreide analyse van het gebied op verschillende niveaus. BNLA kijkt naar de stad, de buurt, de straat en de plek en trekt dit door in het gebouw. Van een grand entree en gezamenlijke ruimtes tot aan de privé domeinen van de bewoners.

Toekomstbestendig

INSYNC hecht veel waarde aan toekomstbestendig bouwen, in de breedste zin van het woord. Toekomstbestendig in materiaalgebruik en in circulair en slim ontwerpen. INSYNC heeft de missie al haar woongebouwen klimaat adaptief en natuur inclusief te bouwen. Een structureel doorgevoerd biodivers plan draagt bovendien bij aan een gezonde leefomgeving voor de bewoners, de buurt en de stad.

Slimme plattegronden

Dankzij jarenlange ervaring beheerst BNLA een compleet spectrum van woonoplossingen dat op een weloverwogen wijze kan worden ingezet. Hierdoor worden de woongebouwen van INSYNC voorzien van kwalitatieve, slimme en unieke woningplattegronden.

Meer voorbeelden zien? Bekijk onze woongebouwen overzichtspagina.

 

 

Share