Unieke woongebouwen door BNLA architecten

Woongebouwen door BNLA: hoogwaardig en gewoonweg mooi

BNLA haalt het uiterste uit een opgave als het gaat om meters, cijfers en regels. Daarnaast moet een woongebouw mooi zijn en goed voelen. BNLA realiseert ontwerpen die helder zijn en logisch voelen. Achter deze ogenschijnlijke eenvoud schuilt een intensief proces. De resultaten zijn in balans, kwalitatief hoogwaardig en gewoonweg mooi!

BNLA architecten woongebouw De nieuwe meester Amsterdam
Hoogwaardig woongebouw Amsterdam

Woongebouw De nieuwe meester

De nieuwe meester is een met zorg ontworpen woongebouw met startersappartementen voorzien van een verdiepte parkeergarage en een collectieve binnentuin.

Lees meer
BNLA architecten transformatie kantoorgebouw
High-end transformatie

startsmart urban lofts

Met de transformatie naar urban lofts zorgt BNLA voor de upgrade van vier verwaarloosde torens in Amsterdam West. De nieuwe vormgeving doet recht aan de originele gevelcompositie.

Lees meer
BNLA-architecten-verbouwing-monument
Exclusieve lofts

Lyceum

In een oude monumentale Joodse School realiseerde BNLA architecten fraaie stadslofts. De luxe appartementen kenmerken zich door grote ramen, hoge plafonds en een buitenruimte op het zuiden.

Lees meer
BNLA-architecten-nieuwbouw-Amsterdam
Transformatie appartementengebouw

Biotheater

De vervallen bioscoop aan de Middenweg bood goede kansen voor een nieuwe ontwikkeling. Op het plot is een woongebouw met 12 appartementen gerealiseerd, passend in het klassieke straatbeeld.

Lees meer
BNLA-architecten-ontwerp-woongebouw-Amsterdam
Woon- werkstudio's Amsterdam

Open Studio's

Het Kauwgomballenkwartier in Amsterdam is volop in ontwikkeling. BNLA maakte een ontwerp waarbij twee loodsen aan de Johan Siegersstraat worden uitgebreid met 65 nieuwbouw appartementen.

Lees meer
BNLA-architecten-ontwikkeling-Amsterdam
Co-living concept

Insync living

BNLA ontwerpt en ontwikkelt een compleet nieuwe woonbeleving met inspirerende woningen in de stad en faciliteert daarmee een leefomgeving waarin bewoners ‘in-sync’ zijn met zichzelf en de stad.

Lees meer

Waardecreatie voor opdrachtgever én bewoner

BNLA ontwerpt, in de eerste plaats voor haar opdrachtgever, met als doel een goed woongebouw te maken binnen een winstgevende ontwikkeling. Daarnaast moet een gebouw, naast financiële waarde, ook waarde toevoegen voor bewoners, voor de buurt en de stad. BNLA zoekt de grenzen op en schroomt niet om met adviserende en sturende instanties in gesprek te gaan om te spreken over het creëren van meer ruimte. Door een goede balans te vinden tussen efficiëntie en hoogwaardigheid komt het optimale woongebouw tot stand. BNLA combineert realisme met perfectionisme en gaat zo tot het uiterste.

Meer weten over één van onze projecten?

Meer weten over één van onze projecten? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer. Natuurlijk bespreken we ook graag uw wensen voor een verbouw- of nieuwbouwproject.