Exclusieve lofts door BNLA architecten

Samen met BNLA architecten een luxe loft ontwerpen?

Wie droomt er niet van wonen in een luxe loft of penthouse? BNLA architecten heeft talloze exclusieve lofts ontworpen, in Amsterdam maar ook daarbuiten. Deze unieke lofts van kenmerken zich natuurlijk door een mooie balans van privacy en openheid. Lange (zicht)lijnen, veel lichtinval, hoogwaardige materialen en een duurzaam karakter zijn terugkerende elementen in de ontwerpen van BNLA architecten.

Ontwerp duurzaam interieur loft door BNLA architecten.
Ontwerp duurzaam interieur

Duurzame loft

BNLA realiseerde het ontwerp voor een stadsloft in het duurzame woongebouw Patch 22. Centraal in de woning is een vrijstaand element geplaatst dat de woonruimte in verschillende zones verdeeld.

Lees meer
Ontwerp open living voor casco stadsloft in Amsterdam door BNLA Architecten
Ontwerp stadsappartement Amsterdam

SFEERVOLLE STADSLOFT

BNLA maakte het interieurontwerp voor een stadsappartement in het Amstelkwartier. Het ontwerp heeft het karakter van een stadsloft met grote ruimtes zodat daglicht tot diep in de woning binnendringt.

Lees meer
BNLA architecten ontwerp urban loft
Startsmart Urban Lofts

URBAN LOFTS

BNLA architecten transformeerde vier desolate torens in Amsterdam West naar moderne urban lofts. In elke loft is een 3D meubelobject geïntroduceerd dat de ruimte op een elegante manier indeelt.

Lees meer
BNLA-architecten-amsterdam-loft-appartement-leefkeuken-betonvloer-houtbouw
Ontwerp loft appartement

Loft appartement

Het ontwerp kenmerkt zich door een loftachtige living. Het interieur kreeg een jong en eigentijds karakter met een grijze gietvloer, maatwerk meubels van duurzaam bamboe en champagnekleurige kranen.

Lees meer
BNLA architecten ontwerp casco loft
Ontwerp casco woning

ONTWERP VOOR CASCO LOFT

BNLA architecten is erin geslaagd om een casco woning zó te veranderen dat het een persoonlijk woonhuis is geworden dat helemaal voldoet aan de wensen van de nieuwe bewoners.

Lees meer
BNLA architecten woon werk loft
Interieurontwerp casco loft

Woon-werk loft

In deze woon-werk loft in Amsterdam zijn wonen en werken op fijne wijze met elkaar versmolten. Geen weggestopt kantoor of hokkerige woonruimte maar maximale ruimtelijkheid en een wijds uitzicht.

Lees meer

Een loft op maat van BNLA architecten

Het creëren van een loftwoning of penthouse begint in veel gevallen in een casco woongebouw of  leeg appartement in een nieuwbouwcomplex. De lege huls biedt alle ruimte voor de wensen en dromen van de toekomstige bewoners. Maar waar begin je met zoveel ruimte? En hoe zorg je ervoor dat de beschikbare m2’s de juiste verhoudingen krijgen zodat er een prettige loft ontstaat waarin ook is nagedacht over privacy en knusse hoekjes? Op basis van persoonlijke woonwensen creëert BNLA architecten interieurontwerpen voor luxe lofts die ieder hun eigen exclusieve karakter hebben. Nog meer voorbeelden bekijken? Dat kan op onze projecten pagina.

Meer weten over één van onze projecten?

Meer weten over één van onze projecten? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer. Natuurlijk bespreken we ook graag uw wensen voor een verbouw- of nieuwbouwproject.