Luxe bungalows door BNLA architecten

Samen met BNLA architecten een exclusieve bungalow ontwerpen?

BNLA heeft prachtige bungalows mogen ontwerpen op nog mooiere locaties in Nederland. De wensen van de toekomstige bewoners staan hierbij áltijd centraal. Dankzij het gelijkvloerse karakter van de bungalow speelt ook de verbinding met de omliggende natuur een belangrijke rol. Of deze bungalow nu in de duinen ligt, aan het water of in een woon- of villawijk; BNLA ontwerpt met aandacht jouw luxe bungalow, van binnen en van buiten.

BNLA Architecten. Bungalow in de duinen.
Ontwerp duinvilla ‘V’

Woning in de duinen

De locatie in de duinen en het uitzicht waren al schitterend. BNLA architecten voegde daar een woning vol luxe en comfort aan toe. Het ontwerp is volledig afgestemd op de wensen van de bewoners.

Lees meer
BNLA architecten ontwerp luxe bungalow
Ontwerp bungalow

PATIO BUNGALOW

BNLA kreeg de kans om een patiobungalow te ontwerpen, gelegen aan het water en grenzend aan het bos. De binnenruimtes van deze bungalow staan in perfecte verbinding met de natuur.

Lees meer
Ontwerp tiny house annex vakantiebungalow in de duinen door BNLA Architecten
Ontwerp Vakantiehuisje Vlieland

TINY BUNGALOW

Een tiny bungalow met grootse uitstraling. De glazen puien, die volledig geopend worden, zorgen voor een weids uitzicht vanuit deze unieke vakantiewoning. Interieur en exterieur lopen naadloos in elkaar over.

Lees meer
Ontwero luxe bungalow door BNLA Architecten
Verbouwing luxe bungalow Badhoevedorp

TRANSFORMATIE BUNGALOW

BNLA transformeerde de verouderde bungalow met dito uitstraling naar een modern familiehuis waarin wonen, leven, eten en koken op subtiele wijze in elkaar overlopen.

Lees meer

Een bungalow ontwerp op maat van BNLA architecten

Het ontwerpen van een bungalow is een enerverend en intensief proces. BNLA architecten begint altijd met het in kaart brengen van de woonwensen, maar houdt ook rekening met geldende regels en bouwvoorschriften en ontzorgt tijdens het bouwproces. Dit maakt BNLA architecten tot een échte expert als het gaat om het ontwerpen, vormgeven, uitwerken en het begeleiden van de bouw van een high-end bungalow. Nog meer voorbeelden bekijken? Dat kan op onze projecten pagina.

 

 

Meer weten over één van onze projecten?

Meer weten over één van onze projecten? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer. Natuurlijk bespreken we ook graag uw wensen voor een verbouw- of nieuwbouwproject.