Luxe woningen door BNLA architecten

Foto van moderne villa in de duinen. Ontwerp BNLA Architecten.
Ontwerp Villa in Bergen aan Zee door architect BNLA
BNLA architecten architect rietgedekte villa Heemstede

Villa's

BNLA vertaalt unieke woonwensen naar een exclusief ontwerp en houdt daarbij rekening met de specifieke elementen uit de omgeving. De architecten van BNLA ontwerpen zorgvuldig jouw luxe droomvilla, van binnen én van buiten.

bekijk alle villa's
Verbouwing van monument in Amsterdam Zuid door BNLA Architecten. Voorbeeld woonkamer
BNLA-architecten-luxe-verbouwing-haarlem

Monumenten

Het verbouwen van een monument vraagt bijzondere aandacht en precisie. BNLA is gespecialiseerd in renoveren van monumenten in Amsterdam, maar ook daarbuiten. Het werkveld varieert van monumentale grachtenpanden en oude villa’s tot aan de transformatie van een oude school.

bekijk alle monumenten
Architect voor nieuwbouw in Amsterdam
Open keuken in zelfbouw woning Amsterdam. Ontwerp en realisatie BNLA Architecten.
BNLA architecten ontwerp Amsterdam Zuid architect

Design huizen

Het bouwen of verbouwen van een design woning is een leuk en intensief proces. Om tot een goed ontwerp te komen is het raadzaam samen te werken met een specialist. BNLA is een échte expert en ontwerpt design huizen, ieder met een uniek en eigen karakter.

bekijk alle design huizen
Keuken van verbouwde woning in Amstelveen door BNLA Architecten
BNLA-architecten-ontwerp-sfeervol-woonhuis-Amsterdam
Verbouwing woonhuis in Amsterdam door architect. Voorbeeld van verbinding van woonkamer naar tuin.

Luxe verbouwingen

BNLA is gespecialiseerd in luxe verbouwingen en renovaties van grachtenpanden, dijkhuizen, villa's, stadswoningen en herenhuizen. BNLA bekijkt bestaande panden met een kritische blik en filtert hieruit de waardevolle aanwezige elementen.

bekijk alle luxe verbouwingen
BNLA-architecten architect ontwerp loft
Ontwerp open living voor casco stadsloft in Amsterdam door BNLA Architecten
BNLA architecten ontwerp urban loft

Lofts

BNLA architecten heeft talloze exclusieve lofts ontworpen, in Amsterdam maar ook daarbuiten. Door buiten de gebaande kaders te ontwerpen ontstaan er keer op keer unieke lofts en penthouses waarin openheid en privacy perfect in balans zijn.

bekijk alle lofts
Ontwero luxe bungalow door BNLA Architecten
BNLA architecten ontwerp luxe bungalow
BNLA Architecten. Bungalow in de duinen.

Bungalows

De unieke woonwensen van bewoners vormen het vertrekpunt voor ieder ontwerp. Dankzij het gelijkvloerse karakter van een bungalow speelt de verbinding met de omgeving een bijzondere rol. Het resultaat? Exclusieve bungalows op prachtige locaties.

bekijk alle bungalows
BNLA architecten woongebouw De nieuwe meester Amsterdam
BNLA-architecten-verbouwing-monument
BNLA architecten transformatie kantoor naar wonen

Woongebouwen

Een woongebouw moet mooi zijn en goed voelen. Door de juiste balans te vinden tussen hoogwaardigheid en efficiëntie komt het optimale woongebouw tot stand. BNLA combineert perfectionisme met realisme en komt zo tot exclusieve ontwerpen voor woongebouwen.

bekijk alle woongebouwen

Samenwerken met BNLA architecten?

Geïnspireerd geraakt door het werk van BNLA en geïnteresseerd in een kennismaking met één van de architecten? Neem contact op maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. We horen graag meer over jouw verbouw- of nieuwbouwplannen. Samen onderzoeken we de mogelijkheden voor een eventuele samenwerking en vertellen je meer over een (ver)bouwproces met BNLA architecten. BNLA beheerst alle facetten van het ontwerp- en bouwproces; van schets tot definitief ontwerp en van vergunningsaanvraag tot complete uitwerking, aanbesteding en bouwbegeleiding. BNLA neemt eventuele zorgen uit handen. Hierdoor is het realiseren van een droomhuis niet alleen een spannend maar ook een plezierig proces. We vertellen je graag meer!

Meer weten over één van onze projecten?

Meer weten over één van onze projecten? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer. Natuurlijk bespreken we ook graag uw wensen voor een verbouw- of nieuwbouwproject.