High-end verbouwingen door BNLA architecten

Samen met BNLA architecten een huis verbouwen?

BNLA is gespecialiseerd in luxe verbouwingen, hoogwaardige renovaties en restauraties van grachtenpanden, dijkhuizen, stadswoningen, herenhuizen en villa’s. Waardevolle elementen uit het bestaande pand vormen, samen met de specifieke woonwensen, de puzzelstukken voor een nieuw ontwerp. Aangevuld met de modernste technieken en materialen komen zo de meest exclusieve en duurzame verbouwingen tot stand. In 2023 doet BNLA mee aan De Perfecte Verbouwing op RTL4. Bekijk alvast de ontwerpen en het eindresultaat!

Moderne nieuwe keuken na grootschalige verbouwing door BNLA Architecten
Grootschalige verbouwing

Stijlvolle verbouwing

Het woonhuis aan de Poel in Amstelveen wordt hoogwaardig verbouwd, compleet met een luxe souterrain, een royale uitbouw, een riant tuinhuis én een prachtig zwembad.

Lees meer
BNLA-architecten-ontwerp-luxe-verbouwing
Luxe jaren '30 woning Amsterdam Zuid

Strak en sfeervol woonhuis

Door het gebruik van grote puien, verrassende doorkijkjes en een licht kleurenpallet is er een licht en ruimtelijk woonhuis ontstaan én een fijne verbinding met het groen rondom het huis.

Lees meer
BNLA-architecten-ontwerp-sfeervol-woonhuis-Amsterdam
Luxe verbouwing Amsterdam Zuid

Renovatie dubbel benedenhuis

Dankzij de renovatie van een verouderd benedenhuis in Amsterdam Oud Zuid is er een luxe en toekomstbestendig familiehuis ontstaan waarin alle wensen van de nieuwe bewoners zijn vervuld.

Lees meer
Verbouwing woonhuis in Amsterdam door architect. Voorbeeld van verbinding van woonkamer naar tuin.
Verbouwing woonhuis Amsterdam

UITBREIDING STADSWONING

De bewoners van deze stadswoning hadden behoefte aan meer ruimte, meer licht, meer lucht. De gehele indeling ging op de schop en dankzij een nieuwe uitbouw werd er meer woonruimte toegevoegd.

Lees meer
BNLA architecten - verbouwing luxe herenhuis Amsterdam. Voorbeeld keuken.
Verbouwing luxe herenhuis Amsterdam

VERBOUWING HERENHUIS

BNLA maakte van een traditioneel Amsterdams herenhuis een royaal familiehuis. Authentieke elementen werden zorgvuldig geïntegreerd in het nieuwe ontwerp.

Lees meer
Verbouwing grachtenpand tot designhuis door BNLA Architecten
Verbouwing grachtenpand Prinsengracht

METAMORFOSE GRACHTENPAND

De ambitieuze verbouwing van dit grachtenpand in Amsterdam omvatte de realisatie van een compleet nieuw souterrain. De woonkamer, keuken en eetkamer bevinden zich op 3 separate niveaus.

Lees meer
BNLA Architecten verbouwing Amsterdam Oud Zuid
Luxe verbouwing Oud Zuid

Verbouwing met slanke aanbouw

Een complete metamorfose voor een verouderd en donker pand in Amsterdam Zuid. Het resultaat is een uniek en persoonlijke woonhuis waarin klassiek en modern prachtig samengaan.

Lees meer
Ontwerp vernieuwbouw dijkwoning - BNLA architecten
Ontwerp dijkwoning Amsterdam

VERNIEUWBOUW DIJKWONING

Herstellen van de verzakte dijkwoning was geen optie meer. De woning werd gesloopt en opnieuw gebouwd. Het resultaat is een unieke woning, ingetogen aan de voorzijde en luxe aan de binnenzijde.

Lees meer
Verbouwing met aanbouw door BNLA architecten
Ontwerp interieur woning Amsterdam

VERBOUWING FAMILIEHUIS

Deze stadswoning in Amsterdam kreeg een uitbouw die de gehele breedte van het pand beslaat. Voor veel licht in de woning werd in het dak van de aanbouw een bijzondere lichtstraat ontworpen.

Lees meer

BNLA architecten begeleidt je tijdens de hele verbouwing

Het verbouwen van je eigen huis is spannend en uitdagend. Gelukkig is BNLA architecten er om je tijdens het hele proces te begeleiden en ontzorgen. Niet alleen vertalen we je persoonlijk woonwensen naar uniek ontwerp, we houden ook rekening met .geldende regels en bouwvoorschriften en zorgen zo voor een soepele verbouwing.

Nog meer voorbeelden bekijken? Dat kan op onze projecten pagina.

Meer weten over één van onze projecten?

Meer weten over één van onze projecten? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer. Natuurlijk bespreken we ook graag uw wensen voor een verbouw- of nieuwbouwproject.