Architect in Haarlem, Heemstede, Bloemendaal

Samen met BNLA architecten een huis bouwen of verbouwen?

BNLA is gespecialiseerd in hoogwaardige verbouwingen en luxe nieuwbouw van villa’s, herenhuizen, monumentale stadswoningen en grachtenpanden in de regio Zuid-Kennemerland, o.a. in Haarlem, Heemstede en Bloemendaal. BNLA architecten staat voor high-end wonen met bijzondere aandacht voor de wensen van de toekomstige gebruiker. Het resultaat is een doordacht, verrassend en persoonlijk ontwerp.

BNLA-architecten-luxe-verbouwing-haarlem
Herenhuis aan het water

Verbouwing monument Haarlem

Het verouderde monumentale herenhuis in Haarlem werd compleet verbouwd. Historische elementen werden behouden en aangevuld met luxe details en een warm pallet van kleuren en materialen.

Lees meer
BNLA architecten architect rietgedekte villa Heemstede
Moderne rietgedekte villa

Nieuwbouw villa Zuid-Kennemerland

Dit ruime droomhuis is een cross-over van een klassieke rietgedekte villa en een moderne bungalow. Het huis is van alle luxe voorzien en heeft ook een duurzaam karakter dankzij diverse energiezuinige maatregelen.

Lees meer
BNLA-architecten-ontwerp-monument-woonhuis-Haarlem
Verbouwing Villa Veldzicht

Monumentale stadsvilla

De vrijstaande villa dateert uit 1899. Dankzij een uitgebreide verbouwing heeft het pand zijn oorspronkelijke functie terug en zijn historische elementen in ere hersteld.

Lees meer
BNLA-architecten-ontwerp-monument-haarlem
Royale villa aan het park

Monumentale villa Haarlem

Deze monumentale villa is dankzij haar witte verschijning en prominente ligging een 'welbekende' in de stad. BNLA maakte voor dit statige pand een ontwerp voor een luxe en comfortabel familiehuis.

Lees meer
BNLA-architecten-ontwerp-luxe-woning-bloemendaal
Wonen in een Rijksmonument

Karakteristiek ontwerp Bloemendaal

In één van de casco opgeleverde stadsvilla's in Bloemendaal realiseerde BNLA een ontwerp met een echt wow-effect. De theatrale stalen trap accentueert de enorme hoogte van de begane grond.

Lees meer

Op zoek naar een architectenbureau met veel ervaring in de regio Zuid-Kennemerland?

Dankzij de jarenlange ervaring is BNLA architecten goed op de hoogte van de regelgeving binnen de gemeentes Haarlem, Heemstede en Bloemendaal. BNLA vertaalt de wensen van de toekomstige bewoners naar een uniek ontwerp. Door ruimtelijke ontwerpoplossingen aan te reiken en een hoogwaardig pallet van materialen toe te voegen ontstaan er steeds opnieuw exclusieve woonhuizen. Dankzij deze kennis en ervaring is architectenbureau BNLA dé ontwerpspecialist voor verbouw en nieuwbouw in Haarlem, Heemstede en Bloemendaal.

Bekijk ook het overzicht van luxe verbouwingen in andere plaatsen of de diverse monumenten en grachtenpanden waaraan wij gewerkt hebben.

Meer weten over één van onze projecten?

Meer weten over één van onze projecten? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer. Natuurlijk bespreken we ook graag uw wensen voor een verbouw- of nieuwbouwproject.