Architect in Haarlem, Heemstede, Bloemendaal

Samen met BNLA architecten een huis bouwen of verbouwen?

BNLA is gespecialiseerd in hoogwaardige verbouwingen en luxe nieuwbouw van villa’s, herenhuizen, monumentale stadswoningen en grachtenpanden in de regio Haarlem, Heemstede en Bloemendaal. BNLA architecten staat voor high-end wonen met bijzondere aandacht voor de wensen van de toekomstige gebruiker. Het resultaat is een doordacht, verrassend en persoonlijk ontwerp.

BNLA-architecten-luxe-verbouwing-haarlem
Herenhuis aan het water

Verbouwing monument Haarlem

Het verouderde monumentale herenhuis in Haarlem werd compleet verbouwd. Historische elementen werden behouden en aangevuld met luxe details en een warm pallet van kleuren en materialen.

Lees meer
BNLA architecten architect rietgedekte villa
Moderne rietgedekte villa

Nieuwbouw villa Heemstede

Dit ruime droomhuis is een crossover van een klassieke rietgedekte villa en een moderne bungalow. Het huis is van alle luxe voorzien en heeft ook een duurzaam karakter dankzij diverse energiezuinige maatregelen.

Lees meer
BNLA-architecten-ontwerp-monument-haarlem
Royale villa aan het park

Monumentale villa Haarlem

Deze monumentale villa is dankzij haar witte verschijning en prominente ligging een 'welbekende' in de stad. BNLA maakte voor dit statige pand een ontwerp voor een luxe en comfortabel familiehuis.

Lees meer
BNLA-architecten-monument-haarlem
Verbouwing Villa Veldzicht

Monumentale stadsvilla Haarlem

De vrijstaande villa aan het Wilhelminapark in Haarlem dateert uit 1899. Met de geplande verbouwing krijgt het pand zijn oorspronkelijke functie terug en zullen historische elementen in ere worden hersteld.

Lees meer

Op zoek naar een architect met veel ervaring in de regio Zuid-Kennemerland?

Dankzij de jarenlange ervaring is BNLA architecten goed op de hoogte van de regelgeving binnen de gemeente Haarlem, Heemstede en Bloemendaal. BNLA vertaalt de wensen van de toekomstige bewoners naar een uniek ontwerp en combineerd die vanaf de eerste schets met de mogelijkheden binnen de gemeentelijke kaders. Door ruimtelijke ontwerpoplossingen aan te rijken en een hoogwaardig pallet van materialen toe te voegen ontstaan er steeds opnieuw exclusieve woonhuizen. Dankzij deze kennis en ervaring is BNLA dé ontwerpspecialist voor een verbouwing in Haarlem, Heemstede en Bloemendaal.

Meer weten over één van onze projecten?

Meer weten over één van onze projecten? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer. Natuurlijk bespreken we ook graag uw wensen voor een verbouw- of nieuwbouwproject.