Luxe verbouwing aan de grachten

Samen met BNLA architecten een huis aan de grachten verbouwen?

BNLA is gespecialiseerd in luxe verbouwingen en hoogwaardige renovaties van grachtenpanden, herenhuizen en monumentale stadswoningen aan de Amsterdamse grachten. De grachtenpanden hebben veelal een rijke historie en prachtige architectuur; een voorrecht om mee te werken. Doordat veel woningen een monumentale status hebben, vraagt een verbouwing om een deskundige aanpak en maatwerk ontwerp.

Duurzame design woning door BNLA architecten
Duurzame stadsvilla

Stadsvilla Kerkstraat

In een rustig deel van de Amsterdamse grachtengordel is deze duurzame stadsvilla gerealiseerd. Het exclusieve woonhuis kenmerkt zich door de ruimtelijke opzet en slim gebruik van splitlevels.

Lees meer
BNLA architecten architect ontwerp Keizersgracht
Verbouwing Grachtengordel

Grachtenpand Keizersgracht

Het monumentale karakter van dit grachtenpand was een prachtige basis om vanuit te ontwerpen. Na de verbouwing is er een heerlijk leefbaar, warm én modern familiehuis ontstaan.

Lees meer
Verbouwing grachtenpand tot designhuis door BNLA Architecten
Verbouwing grachtenpand Prinsengracht

Design huis Prinsengracht

De metamorfose van dit Amsterdamse grachtenpand is uniek. BNLA realiseerde een ontwerp met een compleet nieuw souterrain. De nieuwe split-levels worden met open stalen trappen met elkaar verbonden.

Lees meer
BNLA architecten architect ontwerp Herengracht
Luxe bel-etage aan de grachten

Verbouwing interieur Herengracht

Na de renovatie van een stadsappartement in een statig pand aan de Herengracht, straalt het huis rust, ruimte en sfeer uit, geheel passend bij de allure van de Amsterdamse Grachtengordel.

Lees meer
Verbouwing grachtenpand door BNLA Architecten. Buitenaanzicht van de gevel aan de voorzijde
Verbouwing grachtenpand

Monument Prinsengracht

BNLA is met respect omgegaan met de historische waarden van dit monumentale grachtenpand. Op kleine schaal zijn moderne elementen toegevoegd waardoor een luxe en comfortabel herenhuis is ontstaan.

Lees meer
BNLA architecten transformatie stadsloft
Lyceum

Luxe lofts nabij de grachten

In een oude monumentale Joodse School zijn lichte en ruimtelijke lofts gerealiseerd, voorzien van exclusieve materialen, hoge plafonds, grote ramen en een tuin of terras op het zuiden.

Lees meer
BNLA architecten architect rijksmonument Keizersgracht
Renovatie rijksmonument

Statig grachtenpand Keizersgracht

In het riante rijksmonument aan de Keizersgracht komen heden en verleden op een prachtige manier samen. Wooncomfort, luxe en authentieke elementen gaan hand in hand.

Lees meer

Op zoek naar een architect met veel ervaring in de Grachtengordel?

Dankzij de jarenlange ervaring is BNLA architecten uitgebreid op de hoogte van de geldende regelgeving van Stadsdeel Centrum en de beleidskaders voor het verbouwen van monumenten. De persoonlijke woonwensen van de toekomstige bewoners worden gecombineerd met deze gemeentelijke kaders en vormen het vertrekpunt voor een nieuw ontwerp. Door hieraan unieke woonideeën, royale ruimtelijke gebaren en hoogwaardige materialen toe te voegen, ontstaan er keer op keer exclusieve grachtenpanden. Dankzij deze kennis en ervaring is BNLA dé ontwerpspecialist voor een verbouwing in de Grachtengordel. Bekijk ook onze projecten in Amsterdam-Zuid.

Meer weten over één van onze projecten?

Meer weten over één van onze projecten? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer. Natuurlijk bespreken we ook graag uw wensen voor een verbouw- of nieuwbouwproject.