Design huizen door BNLA architecten

Samen met BNLA architecten een design huis ontwerpen?

Het (ver)bouwen van een design huis is een leuk en intensief proces. Om tot een goed passend ontwerp te komen is het raadzaam samen te werken met een échte expert. BNLA heeft talloze design huizen ontworpen en heeft daarbij altijd volledige aandacht voor persoonlijke wensen. Gecombineerd met de nodige creativiteit en expertise ontstaat er keer op keer een unieke design woning, die als een maatpak voelt voor de toekomstige bewoners.

BNLA architecten smaakvol ontwerp woonhuis
Complete verbouwing herenhuis

Smaakvolle design woning

BNLA maakte van twee huizen, één smaakvolle design woning. Alle woonlagen werden rigoureus verbouwd waarbij de fraaie originele details behouden bleven.

Lees meer
Duurzame design woning door BNLA architecten
Duurzame stadsvilla

Duurzame design woning

Dat duurzaamheid, design, comfort én architectuur goed samen gaan bewijst deze nieuwbouwwoning in Amsterdam. Het exclusieve woonhuis kenmerkt zich door een ruimtelijke opzet en sfeervol materiaalgebruik.

Lees meer
BNLA-architecten-architect-huis-Ameland
Ontwerp duinhuis Ameland

Sereen buitenverblijf

Dit compleet nieuwe buitenhuis op Ameland is op een natuurlijke manier in het landschap ingepast en biedt alle comfort voor een ontspannen vakantie midden in de natuur.

Lees meer
Voorgevel design huis op zelfbouwkavel. Ontwerp door BNLA architecten.
Zelfbouw woning Amsterdam

Uniek design huis

Aan de kade van het Amsterdamse Buiten-IJ verrees deze unieke design woning. Er werd een krachtig woonconcept ontwikkeld dat naar een luxe, ruim en leefbaar familiehuis is vertaald.

Lees meer
BNLA architecten verbouwing luxe herenhuis Amsterdam Zuid. Voorbeeld van interieur.
Verbouwing luxe herenhuis Amsterdam

Klassiek design huis

Een radicale ontwerpingreep transformeerde dit herenhuis tot een luxe familiehuis. Oud en nieuw werden zorgvuldig gecombineerd. De nieuwe blikvanger is de zesenhalve meter hoge vide t.p.v. de entree.

Lees meer
Verbouwing grachtenpand tot designhuis door BNLA Architecten
Verbouwing grachtenpand Prinsengracht

SPLIT-LEVEL GRACHTENPAND

De metamorfose van dit Amsterdamse grachtenpand is uniek. BNLA realiseerde een ontwerp met een compleet nieuw souterrain. De nieuwe split-levels worden met open stalen trappen met elkaar verbonden.

Lees meer
Overgang van woonkamer naar buiten. Ontwerp vakantiewoning door BNLA Architecten
Ontwerp Vakantiehuisje Vlieland

Tiny house

In het duinlandschap van Vlieland ligt dit unieke vakantiehuisje. Voor een maximale beleving van de omgeving kunnen de glazen puien volledig geopend worden. Interieur en exterieur versmelten.

Lees meer
Modern ontwerp voor huis in Amsterdam IJburgdoor BNLA architecten
Ontwerp en realisatie modern huis Amsterdam

VRIJSTAANDE DESIGN WONING

Dit vrijstaande design huis op Rieteiland Oost bestaat uit drie gestapelde massa’s, die ieder hun eigen vorm, materiaal en functie hebben. Door de woning achter op het kavel te plaatsen is een riante tuin ontstaan.

Lees meer
Vrijstaand design huis door BNLA Architecten
Ontwerp vrijstaand huis IJburg

Exclusief familiehuis

Vanwege het prachtige uitzicht over het water is dit familiehuis al exclusief te noemen. Dankzij de grote glazen puien aan de waterkant wordt het uitzicht optimaal benut en is er een sereen interieur ontstaan.

Lees meer
Interieur moderne nieuwbouw woning in Nieuwkoop. Doorkijk naar het water. Ontwerp door BNLA Architecten.
Nieuwbouw woning Nieuwkoop

LICHTE NIEUWBOUW WONING

In deze vrijstaande woning dringt het licht dankzij de vele ramen tot ver de ruimtes in. Vides, doorkijkjes en lange zichtlijnen versterken dit effect. De lichte basis geeft de woning een bijna hemels karakter.

Lees meer

Een uniek design huis van BNLA architecten

Iedere klant heeft zijn eigen dromen en woonwensen. Ieder kavel en elke bouwval heeft zijn eigen kwaliteiten en aandachtspunten. Op basis van deze uitgangspunten ontwerpt BNLA architecten design huizen die ieder hun eigen exclusieve karakter hebben. Waar het ene ontwerp vraagt om een grote vide en royale glaspartijen, vraagt het andere droomhuis om een knusse zitkuil en veel privacy. BNLA weegt nauwkeurig de mogelijkheden af, om zo tot een ontwerp te komen dat perfect past. Nog meer voorbeelden bekijken? Dat kan op onze projecten pagina.

Meer weten over één van onze projecten?

Meer weten over één van onze projecten? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer. Natuurlijk bespreken we ook graag uw wensen voor een verbouw- of nieuwbouwproject.