Architect in Bergen, Alkmaar, Schoorl

Samen met BNLA architecten een huis bouwen of verbouwen?

BNLA architecten is specialist op het gebied van high-end verbouwingen en luxe nieuwbouw in de regio Bergen, Alkmaar, Schoorl en Heiloo. Het architectenbureau heeft diverse ontwerpen gerealiseerd, uiteenlopend van een vakantievilla in de duinen van Bergen aan Zee en een moderne nieuwbouw villa in Alkmaar tot een uitgebreide verbouwing in Schoorl en een tiny house in Bergen.

Architect villa Bergen aan Zee
Ontwerp Villa Bergen aan Zee

Luxe villa Bergen aan Zee

Deze riante duinvilla kenmerkt zich door luxe en het prachtige uitzicht. Dankzij het witte stucwerk, de grote terrassen en het natuursteen ademt het de sfeer van een vakantievilla aan de Côte d’Azur of op Ibiza.

Lees meer
BNLA-architecten-ontwerp-moderne-nieuwbouw-woning
Ontwerp Villa Alkmaar

Moderne villa Alkmaar

Deze high-end villa in een villawijk in Alkmaar wordt voorzien van gym, thuisbioscoop, luxe buitenkeuken en jacuzzi. Met een oppervlakte van 400m2 wordt dit een riant huis dat eveneens enorm energiezuinig is.

Lees meer
BNLA-architecten-uitbouw-buitenhuis-met-zwembad-en-wellness-bergen
Verbouwing landhuis met wellness

Luxe landhuis in Bergen

Het klassieke landhuis van ruim 1350m2 wordt grootschalig verbouwd. Het resultaat wordt een riante en duurzame villa middenin het groen en voorzien van alle ruimte, luxe en privacy.

Lees meer
BNLA-architecten-verbouwing-met-luxe-aanbouw
Verbouwing en uitbreiding woonhuis

Totaalrenovatie Schoorl

In Schoorl werd een klein en gedateerd woonhuis compleet verbouwd en uitgebreid met extra m2 woonruimte. De ruime vernieuwde woning heeft een warme moderne uitstraling en is zeer energiezuinig.

Lees meer
BNLA-architecten-moderne-verbouwing-Eeuwigelaan
Moderne verbouwing met tiny house

Smaakvolle uitbreiding Eeuwigelaan

BNLA architecten maakte voor Villa Westerbosch aan de Eeuwigelaan een eigentijds ontwerp met een smaakvolle uitbreiding van het bestaande woonhuis en een tiny house in de bostuin.

Lees meer
beach-house-egmond-06
Ontwerp vakantiehuis

Beach house Egmond aan Zee

BNLA architecten realiseerde het plan voor de renovatie van een verouderd strandhuis in Egmond aan Zee. Het bestaande pand werd verduurzaamd en kreeg een hoogwaardig en moderner karakter. In zijn nieuwe vorm doet het pand dienst als vakantieverblijf aan de zee

Lees meer
Luxe stadsloft in Heiloo. Ontwerp en realisatie BNLA Architecten
Transformatie naar stadswoningen

Luxe stadslofts Heiloo

BNLA transformeerde een verouderd winkepand in de dorpskern van Heiloo tot luxe woonlofts. Er werden ruime lichte benedenwoningen ontworpen met een verrassende indeling en lange zichtlijnen.

Lees meer

Op zoek naar een architectenbureau met veel ervaring in de regio Bergen, Alkmaar en Schoorl?

BNLA architecten heeft de afgelopen jaren diverse ontwerpen mogen maken voor woonhuizen in de regio Bergen, Alkmaar, Schoorl en Heiloo. Dankzij de jarenlange ervaring is het team uitstekend op de hoogte van de regelgeving en bestemmingsplannen in deze omgeving. Deze gemeentelijke kaders combineert BNLA met de persoonlijke wensen van de opdrachtgever en vertaalt deze naar een uniek ontwerp. BNLA architecten staat voor een persoonlijk proces waar woonwensen worden omgezet naar droomhuizen met een ingetogen chic karakter.

Bekijk ook het overzicht van luxe verbouwingen in andere plaatsen of de diverse villa ontwerpen waaraan wij gewerkt hebben.

Meer weten over één van onze projecten?

Meer weten over één van onze projecten? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer. Natuurlijk bespreken we ook graag uw wensen voor een verbouw- of nieuwbouwproject.