ARCHITECT IN AMSTERDAM ZUID

Samen met BNLA architecten een huis in Amsterdam Zuid verbouwen?

BNLA is gespecialiseerd in luxe verbouwingen en hoogwaardige renovaties van herenhuizen, monumentale stadswoningen en luxe appartementen in Amsterdam Zuid. De prachtige panden hebben veelal een rijke basis; een plezier om mee te werken! Door het bestaande pand met een kritische blik te bekijken, kan BNLA de waardevolle elementen filteren en deze samen met de specifieke woonwensen, verenigen in een compleet nieuw ontwerp.

BNLA-architecten-ontwerp-luxe-verbouwing
Strak en sfeervol woonhuis

Luxe en licht wonen in Amsterdam Zuid

Door het gebruik van grote puien, verrassende doorkijkjes en een licht kleurenpallet is er een licht en ruimtelijk woonhuis ontstaan én een fijne verbinding met het groen rondom het huis.

Lees meer
BNLA-architecten-ontwerp-sfeervol-woonhuis-Amsterdam
Luxe verbouwing Amsterdam Zuid

Renovatie dubbel benedenhuis Oud Zuid

Dankzij de renovatie van een verouderd benedenhuis in Amsterdam Oud Zuid is er een luxe en toekomstbestendig familiehuis ontstaan waarin alle wensen van de nieuwe bewoners zijn vervuld.

Lees meer
BNLA architecten smaakvol ontwerp woonhuis
Complete verbouwing herenhuis

Smaakvolle design woning

BNLA maakte van twee huizen, één smaakvolle design woning. Alle woonlagen werden rigoureus verbouwd waarbij de fraaie originele details behouden bleven.

Lees meer
Verbouwing gemeentelijk monument

Monument in De Pijp

BNLA maakte het ontwerp voor een bovenwoning in een monumentaal pand, aan het park, midden in Amsterdam waarin originele details en modern materiaalgebruik prachtig samenkomen.

Lees meer
BNLA architecten architect rijksmonument amsterdam
Royaal familiehuis Amsterdam Zuid

Rijksmonument Oud Zuid

BNLA realiseerde een prachtig ontwerp voor een luxe familiehuis in een rijksmonument in Amsterdam Zuid. Compleet met nieuw souterrain, maatwerk oplossingen, luxe materialen en een stijlvolle afwerking.

Lees meer
BNLA architecten verbouwing luxe herenhuis Amsterdam Zuid. Voorbeeld van interieur.
Verbouwing luxe herenhuis Amsterdam

Verbouwing herenhuis Amsterdam Zuid

BNLA maakte van een traditioneel Amsterdams herenhuis een royaal familiehuis. Authentieke elementen werden zorgvuldig geïntegreerd in het nieuwe ontwerp.

Lees meer
Verbouwing van monument in Amsterdam Zuid door BNLA Architecten. Voorbeeld woonkamer
Verbouwing monumentale woning Amsterdam Zuid

Monumentale stadswoning Oud Zuid

Met de make over van een bijzondere stadswoning in Amsterdam kreeg BNLA de kans om in een monumentaal pand, een eigentijds interieur te ontwerpen. Modern en klassiek versmelten tot een warm familiehuis.

Lees meer
Verbouwing monumentaal stadsappartement in Amsterdam Zuiddoor BNLA architecten
Verbouwing appartement in monumentaal pand Amsterdam

Stadsappartement Appolobuurt

Het interieur van dit verouderd appartement in Amsterdam Zuid werd zorgvuldig verbouwd. De kenmerkende stalen puien en klassieke radiatoren werden teruggebracht in originele staat.

Lees meer
BNLA Architecten verbouwing Amsterdam Oud Zuid
Luxe verbouwing Oud Zuid

Verbouwing Willemspark

Een complete metamorfose voor een verouderd en donker pand in Amsterdam Zuid. Het resultaat is een uniek en persoonlijke woonhuis waarin klassiek en modern prachtig samengaan.

Lees meer
Ontwerp verbouwing van luxe woning door BNLA Architecten. Detail van trap in woonkamer.
Verbouwing luxe woning Amsterdam Zuid

Modern woonhuis in Amsterdam Zuid

In Amsterdam Zuid werden twee woningen samengevoegd tot één luxe stadswoning. Het resultaat is een bijzonder ruimtelijke woning voorzien van lange zichtlijnen, veel zonlicht en een hoogwaardige afwerking.

Lees meer
Ontwerp voor mondaine standswoning in Amsterdam Oud Zuid
Luxe woning aan het Vondelpark

Mondaine stadswoning Amsterdam Zuid

De ruimtelijkheid, het vele licht en het uitzicht op het groen, maken van deze mondaine stadswoning een waar paradijs. De combinatie van klassiek en modern, van geborgenheid en ruimtelijkheid en van karaktervol en strak maken het een unieke woning

Lees meer
BNLA-architecten-architect-ontwerp-rauwe-betonnen-buitentrap-patio
Verbouwing met licht souterrain

Klassiek woonhuis Amsterdam Oud Zuid

Het klassieke pand in Amsterdam Zuid werd compleet gerenoveerd en vergroot met een nieuw souterrain. Dankzij een slim lichthof valt er veel daglicht in het nieuwe souterrain.

Lees meer
BNLA architecten verbouwing stadsvilla
Grootschalige verbouwing Amsterdam Zuid

Verbouwing stadswoning Museumkwartier

Dankzij het nieuwe ontwerp van BNLA kreeg deze ruime stadswoning in Amsterdam een 'grand entree' met een ontvangstruimte, meer openheid en een sterke verbinding tussen alle verdiepingen.

Lees meer
BNLA-architecten-architect-luxe-uitbouw-stalen-kozijnen
Verbouwing met uitbouw én souterrain

Gezinshuis in Amsterdam Oud Zuid

BNLA wist een luxe gezinshuis met een fijne verbinding met de tuin te creëren, middenin Amsterdam. De klassieke details in het huis werden gekoesterd en aangevuld met sfeervolle en moderne elementen.

Lees meer

Opzoek naar een architect in Amsterdam Zuid?

BNLA architecten heeft talloze verbouwingen in Amsterdam Zuid op haar naam staan en dankzij de jarenlange ervaring is het bureau uitgebreid op de hoogte van de geldende regelgeving en de beleidskaders van Stadsdeel Zuid. De persoonlijke woonwensen van de toekomstige bewoners worden gecombineerd met deze gemeentelijke kaders en vormen het vertrekpunt voor de nieuwe ontwerpen. Door hieraan unieke ontwerpideeën, royale ruimtelijke gebaren en hoogwaardige materialen toe te voegen, ontstaan er keer op keer exclusieve woonhuizen. Dankzij de kennis en ervaring is BNLA architecten dé verbouw- en ontwerpspecialist in Amsterdam Zuid.

Bekijk ook de overige projecten aan monumentale woonhuizen en grachtenpanden.

Meer weten over één van onze projecten?

Meer weten over één van onze projecten? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer. Natuurlijk bespreken we ook graag uw wensen voor een verbouw- of nieuwbouwproject.