Architect in Amstelveen

Samen met BNLA architecten een huis in Amstelveen verbouwen?

BNLA is gespecialiseerd in luxe verbouwingen en hoogwaardige renovaties in Amstelveen. Het overgrote deel van de woningen die ons architectenbureau heeft mogen herontwerpen zijn gebouwd in de jaren ’30. Deze panden hebben veelal een sfeervolle een rijke basis; een plezier om mee te werken! Aangezien het formaat van de bestaande woonhuizen niet altijd overeenkomt met de wensen van de nieuwe bewoners, worden de woningen vaak verrijkt met luxe souterrains of ruime uitbouwen. BNLA onderzoekt daarbij de mogelijkheden tot aan hun grenzen om zo tot het optimale droomhuis te komen.

Moderne nieuwe keuken na grootschalige verbouwing door BNLA Architecten
Stijlvol woonhuis

Grootschalige verbouwing Amstelveen

Het woonhuis aan de Poel in Amstelveen wordt hoogwaardig verbouwd, compleet met een luxe souterrain, een royale uitbouw, een riant tuinhuis én een prachtig zwembad.

Lees meer
Verbouwing woning Amstelveen. Ontwerp en realisatie BNLA Architecten. Voorbeeld keuken
Luxe renovatie jaren '30 woning

Verbouwing woning Amstelveen

In de gewilde gezinswijk Randwijck in Amstelveen heeft BNLA een karakteristieke jaren '30 woning compleet verbouwd en uitgebreid met een moderne aanbouw met royale puien en hoogwaardige materialen.

Lees meer
BNLA architecten ontwerp luxe aanbouw Amstelveen
Grootschalige verbouwing met uitbouw

Vrijstaande villa Amstelveen

Deze vrijstaande villa in Amstelveen werd grootschalig en hoogwaardig verbouwd en op een elegante manier maximaal vergroot dankzij stijlvolle en moderne aanbouwen.

Lees meer

Op zoek naar een architectenbureau in Amstelveen?

BNLA architecten heeft diverse verbouwingen in Amstelveen op haar naam staan. Dankzij de jarenlange ervaring is het bureau uitgebreid op de hoogte van de geldende regelgeving en de beleidskaders in de gemeente Amstelveen. De persoonlijke woonwensen van de toekomstige bewoners worden gecombineerd met deze gemeentelijke kaders en vormen de basis voor de nieuwe ontwerpen. Door het bestaande pand met een kritische blik te bekijken, kan BNLA de waardevolle elementen filteren en deze samen met de specifieke woonwensen van de toekomstige bewoners verenigen in een uniek en passend ontwerp. Dankzij de kennis en ervaring is BNLA architecten dé verbouw- en ontwerpspecialist in Amstelveen.

Bekijk ook het overzicht van luxe verbouwingen in andere plaatsen of de diverse villa ontwerpen waaraan wij gewerkt hebben.

Meer weten over één van onze projecten?

Meer weten over één van onze projecten? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer. Natuurlijk bespreken we ook graag uw wensen voor een verbouw- of nieuwbouwproject.