Exclusief wonen
Inclusief karakter

BNLA architecten

BNLA is een energiek en gedreven architecten bureau bestaande uit een vast team van ervaren en enthousiaste architecten. Het bureau is gevestigd in Amsterdam en is gespecialiseerd in exclusief wonen en richt zich in de eerste plaats op haar opdrachtgever. Door de eindgebruiker centraal te stellen en actief te betrekken in het ontwerpproces komen persoonlijke, verrassende en unieke droomhuizen tot stand. Het resultaat is altijd een ontwerp dat geheel naar wensen van de opdrachtgever is, met een zichtbare eigenheid én het herkenbare handschrift van BNLA architecten.

Klanten over BNLA

’Samen met BNLA hebben we een heerlijke plek op Vlieland kunnen maken. Het proces met het team van BNLA was leuk en inspirerend!’

Ritsaart

bekijk alle recensies

Plezierig exclusief

Vanuit een grote passie voor daglicht, ruimtebeleving en bijzonder materiaalgebruik ontwerpt BNLA architectuur die exclusief, modern én sfeervol is. Het bureau streeft naar vernieuwende en aantrekkelijke ontwerpen waarin de schoonheid en kracht van oude structuren wordt vervlochten met moderne technieken en eigentijdse ideeën. Door de opdrachtgever gedurende het gehele proces van ontwerp tot realisatie te begeleiden en te ondersteunen, neemt BNLA architecten ook eventuele zorgen van haar klant uit handen. Hierdoor wordt het realiseren van een droomhuis niet alleen een spannend maar ook een plezierig proces.

 

Architectenbureau uit Amsterdam

Alhoewel het bureau gevestigd is in Amsterdam heeft het zich inmiddels door heel Nederland bewezen. Buiten Amsterdam zijn de ontwerpen van BNLA op diverse unieke locaties gebouwd, variërend van een vakantiehuis in de Hollandse duinen tot een luxe villa aan de Griekse zee. BNLA is gespecialiseerd in het ontwerpen van villa’s en bungalows, moderne designhuizen en monumentale panden: laat u inspireren door de vele projecten waaraan BNLA gewerkt heeft.

Nieuws

 • BNLA-architecten-ontwerp-op-maat

  Sky Loft Amsterdam in zicht

  In 2023 is gestart met de bouw van de iconische woontoren ‘Elements’. BNLA realiseerde een maatwerk ontwerp voor het City Loft op de 15e en 16e verdieping. De bouw van de toren aan de Amstel vordert gestaag en de appartementen zullen begin 2026 gereed zijn.

  01 jun 2024

 • Ontwerp woonkamer - Verbouwing vakantiewoning Terschelling door BNLA Architecten

  Ontwerp Zomerhuis De Diamant

  Boven op één van de duintoppen van Terschelling prijkt het markante duinhuis De Diamant. Het totaalontwerp voor de complete renovatie van het vakantiehuis werd door BNLA architecten vormgegeven en de verbouwing zal op korte termijn aanvangen.

  01 mei 2024

 • BNLA-architecten-keuken-in-monument

  Monumentale stadswoning in beeld

  Na de grootschalige renovatie van Villa Veldzicht hebben de bewoners hun intrek genomen in het luxe, monumentale familiehuis. Het vroegere kantoorpand heeft zijn originele woonfunctie weer terug! Bekijk hier de beelden van het eindresultaat.

  01 apr 2024