Exclusief wonen
Inclusief karakter

BNLA architecten

BNLA is een energiek en gedreven architecten bureau bestaande uit een vast team van ervaren en enthousiaste architecten. Het bureau is gevestigd in Amsterdam en is gespecialiseerd in exclusief wonen en richt zich in de eerste plaats op haar opdrachtgever. Door de eindgebruiker centraal te stellen en actief te betrekken in het ontwerpproces komen persoonlijke, verrassende en unieke droomhuizen tot stand. Het resultaat is altijd een ontwerp dat geheel naar wensen van de opdrachtgever is, met een zichtbare eigenheid én het herkenbare handschrift van BNLA architecten.

Klanten over BNLA

De Perfecte Verbouwing

’Voor het programma 'De Perfecte Verbouwing' waren we opzoek naar de WOW-factor voor ons huis en kantoor. En die hebben we dankzij BNLA zeker gekregen!’

Kiki en Sjors

bekijk alle recensies

Plezierig exclusief

Vanuit een grote passie voor daglicht, ruimtebeleving en bijzonder materiaalgebruik ontwerpt BNLA architectuur die exclusief, modern én sfeervol is. Het bureau streeft naar vernieuwende en aantrekkelijke ontwerpen waarin de schoonheid en kracht van oude structuren wordt vervlochten met moderne technieken en eigentijdse ideeën. Door de opdrachtgever gedurende het gehele proces van ontwerp tot realisatie te begeleiden en te ondersteunen, neemt BNLA architecten ook eventuele zorgen van haar klant uit handen. Hierdoor wordt het realiseren van een droomhuis niet alleen een spannend maar ook een plezierig proces.

 

Architectenbureau uit Amsterdam

Alhoewel het bureau gevestigd is in Amsterdam heeft het zich inmiddels door heel Nederland bewezen. Buiten Amsterdam zijn de ontwerpen van BNLA op diverse unieke locaties gebouwd, variërend van een vakantiehuis in de Hollandse duinen tot een luxe villa aan de Griekse zee. BNLA is gespecialiseerd in het ontwerpen van villa’s en bungalows, moderne designhuizen en monumentale panden: laat u inspireren door de vele projecten waaraan BNLA gewerkt heeft.

Nieuws

 • BNLA-architecten-ontwerp-tuinhuis-met-zwembad

  High end verbouwing Amstelveen

  Amstelveen is weer een parel rijker! De afgelopen maanden is er keihard gewerkt om de luxe verbouwing van het woonhuis aan De Poel te voltooien. Het resultaat is om bij weg te dromen. Aan ieder detail is gedacht en werkelijk ieder hoekje is uitgewerkt.

  01 mrt 2023

 • Urban Villa genomineerd!

  BNLA architecten is met het nieuwbouwproject ‘Urban villa in Amsterdam’ genomineerd voor de ‘Building of the Year’ award van Archdaily. Ben jij ook enthousiast over deze sfeervolle nieuwe stadsvilla in Amsterdam? Breng dan hier je stem uit!

  01 feb 2023

 • BNLA-architecten-oplevering-villa-alkmaar

  Moderne villa Alkmaar opgeleverd

  Het ontwerp van deze strakke woning is gebaseerd op een samenspel van volumes, allen met een horizontaal karakter maar verschillend qua materialisatie. De riante nieuwbouwvilla is  voorzien van een gym, thuisbioscoop, luxe buitenkeuken en jacuzzi.

  01 jan 2023