Exclusief wonen
Inclusief karakter

BNLA architecten

BNLA is een energiek en gedreven architecten bureau bestaande uit een vast team van ervaren en enthousiaste architecten. Het bureau is gevestigd in Amsterdam en is gespecialiseerd in exclusief wonen en richt zich in de eerste plaats op haar opdrachtgever. Door de eindgebruiker centraal te stellen en actief te betrekken in het ontwerpproces komen persoonlijke, verrassende en unieke droomhuizen tot stand. Het resultaat is altijd een ontwerp dat geheel naar wensen van de opdrachtgever is, met een zichtbare eigenheid én het herkenbare handschrift van BNLA architecten.

Klanten over BNLA

’Als we ooit het hele proces opnieuw zouden moeten of willen doen, zouden we hetzelfde huis bouwen en samenwerken met dezelfde partijen, inclusief BNLA architecten.’

Paul en Lisette

bekijk alle recensies

Plezierig exclusief

Vanuit een grote passie voor daglicht, ruimtebeleving en bijzonder materiaalgebruik ontwerpt BNLA architectuur die exclusief, modern én sfeervol is. Het bureau streeft naar vernieuwende en aantrekkelijke ontwerpen waarin de schoonheid en kracht van oude structuren wordt vervlochten met moderne technieken en eigentijdse ideeën. Door de opdrachtgever gedurende het gehele proces van ontwerp tot realisatie te begeleiden en te ondersteunen, neemt BNLA architecten ook eventuele zorgen van haar klant uit handen. Hierdoor wordt het realiseren van een droomhuis niet alleen een spannend maar ook een plezierig proces.

 

Architectenbureau uit Amsterdam

Alhoewel het bureau gevestigd is in Amsterdam heeft het zich inmiddels door heel Nederland bewezen. Buiten Amsterdam zijn de ontwerpen van BNLA op diverse unieke locaties gebouwd, variërend van een vakantiehuis in de Hollandse duinen tot een luxe villa aan de Griekse zee. BNLA is gespecialiseerd in het ontwerpen van villa’s en bungalows, moderne designhuizen en monumentale panden: laat u inspireren door de vele projecten waaraan BNLA gewerkt heeft.

Nieuws

 • BNLA-architecten-high-end-nieuwbouw-villa

  Bouw villa Utrecht

  De bouw van de excentrieke villa in Utrecht is in volle gang. De bak voor de 190m2 grote kelder is gereed en het storten kan aanvangen. Het ontwerp van de villa kenmerkt zich door een langgerekt enkellaags volume, dat plaatselijk wordt verrijkt met twee schuine dakelementen.

  01 jul 2023

 • BNLA-architecten-multi-functionele-room-divider

  Verbouwing monument Grachtengordel

  BNLA realiseerde het ontwerp voor de verbouwing van een monumentaal grachtenpand in Amsterdam. In het ontwerp werd een multifunctionele room divider geïntroduceerd die voor voldoende ruimtelijkheid, privacy en geborgenheid zorgt.

  01 jun 2023

 • Villa V op Archdaily

  Architectuurplatform Archdaily publiceerde onlangs het luxe duinhuis ‘Villa V’ van BNLA architecten. In deze unieke strandvilla is het glooiende duinlandschap terug te zien in het ontwerp met verschillende splitlevels, het ruige natuursteen en het veelvuldig gebruik van hout.

  01 mei 2023