Particulier
Business

BNLA architecten

BNLA is een energiek en gedreven architectenbureau bestaande uit een vast team van ervaren en enthousiaste architecten. Het bureau is gevestigd in Amsterdam en is actief op het gebied van exclusief wonen waarbij karakter en eigenheid voorop staan. Het bureau richt zich op hoogwaardige nieuwbouw en verbouw en bovenal op haar opdrachtgever. Door de eindgebruiker centraal te stellen en actief te betrekken in het ontwerpproces worden seriematige oplossingen vermeden en komen persoonlijke, verrassende en unieke droomhuizen tot stand. Het resultaat is altijd een ontwerp dat geheel naar wensen van de opdrachtgever is, met een zichtbare eigenheid én het herkenbare handschrift van BNLA architecten.

Plezierig exclusief

Vanuit een grote passie voor daglicht, ruimtebeleving en bijzonder materiaalgebruik ontwerpt BNLA architectuur die exclusief, modern én sfeervol is. Het bureau streeft naar vernieuwende en aantrekkelijke ontwerpen waarin de schoonheid en kracht van oude structuren wordt vervlochten met moderne technieken en eigentijdse ideeën. Door de opdrachtgever gedurende het gehele proces van ontwerp tot realisatie te begeleiden en te ondersteunen, neemt BNLA architecten ook eventuele zorgen van haar klant uit handen. Hierdoor wordt het realiseren van een droomhuis niet alleen een spannend maar ook een plezierig proces.

Architectenbureau uit Amsterdam

Alhoewel het bureau gevestigd is in Amsterdam heeft het zich inmiddels door heel Nederland bewezen. Amsterdam is en blijft natuurlijk een paradijs voor het verbouwen van een prachtig oud herenhuis maar biedt tegenwoordig ook talloze mogelijkheden voor het realiseren van een nieuwbouwwoning op een zelfbouwkavel binnen de ring. Buiten Amsterdam heeft BNLA architecten op diverse unieke locaties gebouwd, variërend van een vakantiehuis in de Hollandse duinen tot een luxe villa aan de Griekse zee.

Exclusief wonen
Inclusief karakter

Klanten over BNLA

’Zowel aan de invulling van onze wensen als aan de bouwbegeleiding heeft BNLA perfect voldaan.’

Theo en Elise

bekijk alle recensies

Nieuws

 • BNLA architecten architect moderne villa alkmaar

  Hoogste punt villa Alkmaar bereikt

  De bouw van de luxe villa in Alkmaar gaat als een speer en onlangs werd het hoogste punt bereikt. Met een totale oppervlakte van 400 m2 wordt dit een zeer riant en comfortabel huis dat eveneens zeer energiezuinig zal zijn. De villa zal medio 2022 worden opgeleverd.

  01 dec 2021

 • BNLA architecten interieurontwerp casco woning

  Unieke woning Amsterdam gereed

  BNLA maakt een persoonlijk ontwerp t.b.v. de verbouwing van een casco woning in Amsterdam. De indeling en de routing van de stadswoning werden geoptimaliseerd en de ‘standaard’ afwerking maakte plaats voor een warm en persoonlijke design.

  01 nov 2021

 • BNLA-architecten-verbouwing-landhuis-bergen-duurzaam

  Verbouwing landhuis Bergen

  De verbouwing van de vrijstaande villa vordert gestaag. Het klassieke landhuis krijgt een duurzaam karakter dankzij een bodemwarmtepomp, WTW-installatie, hoogwaardige isolatie, triple beglazing en een zonnepanelenpark.

   

   

  01 okt 2021