BUREAU
kaart

Architectenbureau voor exclusieve woonoplossingen

Bloem en Lemstra Architecten is een autoriteit op het gebied van exclusieve en unieke woonoplossingen uitgestrekt over diverse schaalniveaus. Architectuur en Wonen vormen het zwaartepunt binnen het scala van gerealiseerde werken en zijn onlosmakelijk verbonden met het succes en de groei van het architectenbureau.

Van herenhuis in Amsterdam tot villa in Griekenland

Al sinds de oprichting van het bureau ervaren de architecten van Bloem en Lemstra Architecten het als een voorrecht om voor iedere opdrachtgever opnieuw een ideale woonomgeving te scheppen waar dagelijks vol
genoegen in geleefd kan worden. De fascinatie om deze belangrijke rol te vervullen en keer op keer een ultieme en niet-seriematige leefomgeving te creëren is de drijvende kracht achter ieder ontwerp. Of het nu gaat om een verbouwing van een oud pand in Amsterdam of het ontwerp en de realisatie van een villa in Griekenland.

Een architectenbureau waar de opdrachtgever voorop staat

Aangezien het fundament van een goed ontworpen woning in de levensstijl van haar bewoners ligt, richt architectenbureau BNLA zich vooral op de opdrachtgever. Door de eindgebruiker actief te betrekken in het ontwerpproces wordt het traditionele denken doorbroken en de creatieve geest geprikkeld. In combinatie met bevlogenheid en enthousiasme wordt dankzij deze krachtige samenwerking het gezamenlijke doel bereikt: het creëren van de ultieme woonomgeving.

Het resultaat is altijd een ontwerp met een zichtbare eigenheid en het herkenbare handschrift van Bloem en Lemstra Architecten. Een signatuur die wordt gekenmerkt door eigentijdse materialen en nieuwe technieken gecombineerd met de schoonheid en kracht van oude structuren.

Geïnteresseerd in ons werk? Neem dan vooral even een kijkje bij onze “Projecten”. Wilt u, geheel vrijblijvend, eens met ons praten om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.